Pitanje koje morate postaviti partneru prije nego što počnete živjeti zajedno

Kada je pravo vrijeme za početak zajedničkog života, ovisi od para do para, ali jedna je stvar svima zajednička – pitanje koje morate postaviti partneru prije nego što se odlučite za taj korak.

Anketa stranice Rent.com željela je otkriti koja je to stvar zbog koje parovi u vezi najviše žale kada je riječ o početku zajedničkog života, a odgovor bi vas mogao iznenaditi. U anketi je 1000 parova dobilo pitanje: Što biste željeli da ste raspravili s partnerom prije nego što ste započeli zajednički život, a pitanje koje naveo najveći broj parova bilo je: Kako ćemo podijeliti plaćanje računa?

Uz to, 16 posto parova priznalo je da je raspodjela plaćanja računa bila najteža tema koju su trebali zapodjenuti, piše portal Zadovoljna.

Međutim, iako započinjanje te teme može biti nezgodno prije nego što se usele skupa, odgađanje razgovora samo će otežati i pogoršati situaciju. Zato se parovima savjetuje da sva pitanja u vezi plaćanja računa raščiste prije nego što se usele u zajednički dom.

Većina parova problem riješi tako da svako plaća pola računa, a neki pronađu i druge načine kako bi plaćanje računa bilo što pravednije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.