Pet najmanipulativnijih znakova: Ovog posebno držite na oku!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

1. Škorpion

Iako je izuzetno dovitljiv, nemojte se zavaravati. Škorpion je stvarno nepovjerljiv i tajnovit.

Recimo da vaš najbolji prijatelj, nakon dugogodišnjeg prijateljstva, pronalazi razlog da vam ne vjeruje. On će se potajno početi družiti s drugim ljudima. I evo – gle, tek što se okrenete, on već ima novog najboljeg prijatelja.  Na kraju ćete razbijati glavu, pitajući se što ste to učinili krivo.

Škorpion je izuzetno ljubomoran, odličan je vođa i iznimno uvjerljiv. On je majstor manipulacije i on to zna.

2. Rak

Rak je duboko intuitivan, što, naravno, može biti blagoslov. Međutim, u nekim slučajevima, on može biti vaša najgora noćna mora. Rak je vrlo maštovit i okrivit će vas za scenarije koji se nikada nisu dogodili.

On može pronaći razlog da vas mrzi zbog nečega što ste mu učinili kad ste imali 5 godina i može se lako uvjeriti da ste još ista osoba kao i onda.  Teško se nositi s njegovom emocionalnom prirodom kada manipulira vašim prijateljstvom.

3. Blizanci

Blizanac je izuzetno neodlučan, a tu neodlučnost maskira donoseći sigurne odluke. Međutim, čim se okrenete, vjerojatno će vas optuživati za odluke koje je sam donio.

Zabava je zapravo najgora atmosfera za Blizanca, jer on je izuzetno društven i čini se da je spreman za sve što noć nudi. On će otići kući s vama te večeri i kasnije će vjerojatno požaliti zbog svega što se dogodilo.

4. Ribe

Dakle, vaš partner je Riba i  potpuno je nesebičan i uvijek spreman pomoći. Zbog svega toga ponekad se pitate je li zapravo ta osoba stvarna?  Ponekad tako očajnički želi pomoći drugima da se pitate čini li to iz sebičnih razloga. Loša vijest: ponekad se radi upravo o tome, piše portal Atma

Ona će htjeti da idete vani svaku večer jer zna da prolazite kroz teško razdoblje, ali zapravo koristi vašu ranjivost kako bi sebi olakšala stvari.

Kasnije će vam se žaliti kako je zbog vas njen život u kaosu, iako ga je zapravo sama stvorila. Igranje žrtve je njezin modus operandi.

5. Lav

Lav je ludo strastven, ali najviše od svega, voli biti glavni. On je spreman raspravljati do smrti tvrdeći kako je u pravu, čak i kada je potpuno u krivu. Jedna stvar koju ipak treba poštovati je ta što je iskren u vezi svojih postupaka. To vrijedi također i za situacije kada je totalno manipulativan.

Stoji iza svojih postupaka i ne srami se reći kako se osjeća. Iz tog razloga, njegovi su postupci znatno opakiji i teški za dešifrirati.

 

Na primjer, iskreno će vam reći kako mu se sviđa ista osoba kao i vama i da će poduzeti nešto po tom pitanju, iako on zna da se ta osoba prvo svidjela vama.

On je tip osobe koji će nadoknaditi svoju čistu lijenost sa svojim brbljanjem. Vikat će na vas kako niste obavili svoj posao dok on radi cijeli dan. Kada ga upitate kako nema vidljivog rezultata tog rada, onda će početi vikati na vas zbog nečega što se dogodilo jučer. Uvijek ima divno pokriće.


Pratite nas i na društvenim mrežama: