Ovi su horoskopski znakovi najbolji vozači

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jarac

Po tim kriterijima, naš je najbolji vozač Jarac. Zaslužuje to priznanje zbog strpljenja, odgovornosti i dobre pripreme za vožnju. Kreće na vrijeme uračunavajući gužve, provjerava uvjete na cesti i nije sklon kršenju zakona. Oprezan je s alkoholom i unaprijed osigurava zamjenskog vozača ako predviđa ‘ludu zabavu’.

Djevica

Ako su vam sigurnost i pouzdanost prioriteti, Djevica je vozač za vas. Njene su odlike dobro tempiranje, oprez i savjesnost. Ona sve radi onako kako je propisano u udžbeniku i čini sve da svede rizik od nesreće i kazne na minimum. Nema izražen natjecateljski duh i mirno dopušta drugima da je pretječu. Ponekad joj prigovaraju zbog sporosti.

Blizanci

Vješt i fleksibilan, ima munjevite reflekse i dobro se prilagođava promjenama uvjeta vožnje. U trenu pronalazi alternativne rute ako je glavna zakrčena i uočava skrivene procjepe u gužvi kroz koje se može provući. Nije mu mrsko prekršiti propise, ali to čini lukavo i neprimjetno za organe vlasti. Morao bi se kloniti multitaskinga (telefoniranja i esemesiranja) za volanom.

Bik

Oprezan i pomalo suzdržan, Bik je odličan vozač pod uvjetom da ga netko ne izazove jer onda podivlja. Prioritet mu je sačuvati zdravlje svog motornog ljubimca i izbjeći gnjavažu sa serviserima, osiguravateljima i policijom. Ako nasluti rizik od štete, maksimalno će usporiti i čak kočiti promet. Brzina mu nije strana, no samo ako propisi i uvjeti dopuštaju jurnjavu, piše Tportal

Vođenog mišlju ‘ti ćeš mi presijecati put, barabo?’, u najgore zodijačke vozače ubrajamo Ovna, a društvo mu prave Ribe, previše sklone sanjarenju za volanom, i Strijelci jer nisu skloni ozbiljno shvaćati propise.


Pratite nas i na društvenim mrežama: