Ove su romantične geste zapravo znakovi za uzbunu

Iako nas romantični filmovi uvjeravaju da su velike romantične geste super i zapravo, svi mi čekamo nekoga tko će nas oboriti s nogu, pretjerana je romantika često prikriveni znak za uzbunu.

Jako rano izjavljuje ljubav

Jedno je ako vam da do znanja da mu se sviđate i da bi volio graditi ozbiljniji odnos s vama, a u potpuno drugu kategoriju spadaju izjave, kao npr. “Ti si moja srodna duša” ili čak “Volim te” nakon svega tjedan dana viđanja. Takva je impulzivnost karakteristična za narcisoidne ljude i freakove kontrole, piše Cosmopolitan.

Dijele previše osobnih detalja na prvom dejtu

Pogotovo ako se radi o detaljima iz bivših veza! Postoji razlika ako se dotakne zajedničkog putovanja s bivšom jer ste pričali o putovanjima i ako krene nabrajati što ga je sve smetalo kod bivše, bez da ste zapravo pitali. Onda vjerojatno nije spreman za novu vezu.

Stalno vam šalje poruke

Prvo smo vrijeme u novoj vezi svi uzbuđeni i često ne možemo dočekati da opet vidimo novog dragog. Međutim, ako vam svakih 5 minuta pošalje meme ili, još gore, vas svako malo ispituje gdje ste i s kim ste, to onda prije znači da ne zna poštivati granice i da bi kasnije mogao postati posesivan.

Želi stalno biti s vama

Opet, ako vam pošalje slatku poruku s posla o tome kako mu falite, nema razloga za paniku. Ako doslovno non – stop želi da budete zajedno, imate problem. Oboje morate imati vremena za obitelj, posao i prijatelje, a i za same sebe. Ako mu to već u početku nije jasno, sumnjamo da će mu ikada postati…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.