Horoskop

Ova tri znaka Zodijaka moraju biti oprezni: Očekuju ih izazovni dani do 23. prosinca

Vladavina Strijelca trajat će do 23.prosinca, a nekim znakovima Zodijaka Sunce u ovom avanturističkom znaku neće donijeti dobru sreću.

Jupiter, planet obilja, rasta i ekspresije uvodi nas u rizične situacije tijekom vladavine Strijelca, ali od nas zahtjeva i da poduzmemo punu odgovornost za svaki postupak.

Jupiter je u ovom periodu u znaku Jarca, znaku koji je sklon prijeći granice. Zato su naredni dani rizični za velike odluke, ishitrene poteze i planove za budućnost.

Evo koja 3 znaka očekuju teški dani do 23. prosinca

Bik – Velika ljubavna oluja

Duboko udahnite dragi Bikovi. Sunce u Strijelcu osvjetljava vašu osmu kuću intimnosti transformacije, ega i smrti – očekuju vas veliki izazovi u ljubavi.

Nećete imati energije da se izborite sa svim preprekama koje vam se pojave na putu.

Partner neće imati razumijevanje za vaše nezadovoljstvo, a mnoge emocije ćete duboko potisnuti unutar svoje duše. Ne donosite nagle odluke – sačekajte da oluja prođe.

Djevica – Previše misli i nesigurnost

Naporno ste radili, ali još uvijek ne vidite napredak i smatrate da vaš rad nije dovoljno nagrađen. Sunce je trenutno u vašoj četvrtoj kući doma, obitelji i emocija – moguća je apatija, osjećaj praznine i melankolija.

Fokusirajte se samo na stvari koje su u vašoj moći, odnosno kontroli. Mnoge stvari koje su dogodile, već ste očekivali, ali niste mislili a će vas ovako pogoditi.

Usmjerite svoju energiju na rješenje izazova, ali nemojte izgubiti balans između poslovnog i privatnog. Provodite više vremena s partnerom ili prijateljima, piše portal Atma

Jarac – Traganje za svrhom

Još malo je ostalo do vašeg rođendana, Sunce će ponovo ući u vaš znak i očekuje vas jedan novi ciklus života. Do tada ćete tragati za svojom pravom istinom i svrhom. Željet ćete pokazati drugima koliko ste napredovali, ali mnoge stvari će vas sputavati.

Svaki put kada se udubimo u svoju dušu, možemo pronaći nešto što nam se ne sviđa, a što smo davno “zakopali!” Važno je da to u potpunosti prihvatite.

Ne odustajte od svojih ambicija. Sanjajte, više odmarajte i oprostite se sa sjenama iz prošlosti. Uskoro vas očekuje bolji period.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.