Obitelj na prvom mjestu

Ova tri horoskopska znaka su najbolji očevi. Provjerite je li vaš partner među njima

FOTO Pixabay
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U stabilnoj ste i sretnoj vezi te razmišljate o tome kako bi bilo prekrasno jednoga dana imati djecu? Naravno, tada ništa više neće biti kao prije – odgovornost će biti puno, puno veća! Stoga ne čudi da se mnogi plaše roditeljske dužnosti, no ako ste u vezi s nekim tko je rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, ne morate se toliko bojati – oni su najbolji očevi zodijaka, piše Miss7.24sata.hr.

Rak

Za senzibilnog raka je obitelj uvijek na prvom mjestu. Već dok ćeš biti trudna bit će stalno uz tebe, maziti te i paziti, davati ti dobre savjete te nježno tepati na uho. Kad dođe dijete, onda počinje najljepše razdoblje njegova života. Uvijek će biti uz tebe i vašeg potomka, na to se bezbrižno možeš pouzdati.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku vage su cool očevi s kojima nikada nije dosadno. Uvijek su spremni za zezanciju i vole potomcima pokazivati i objašnjavati svijet na zabavan način. Bez obzira što su najzabavniji tate među horoskopskim znakovima, mogu biti i jako ozbiljni. Njihovim istaknutim smislom za pravdu žele (i jako im je to važno!) odgojiti djecu u emocionalno inteligentne i obzirne osobe.

Lav

Njegova djeca su njegov ponos. Jednostavno će napraviti sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može im odbiti ni jednu želju i voli ih razmaziti. Jako je zahtjevan prema sebi jer želi biti savršen otac, pa već pri rođenju djeteta zna svu literaturu o odgoju djece napamet.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: