Zbog pandemije

Otkazan koncert Black Pumas

Tvrđava sv. Mihovila
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Koncert Black Pumas, koji se ove godine trebao održati na tvrđavi sv. Mihovila, otkazan je zbog pandemije, objavljeno je na službenim stranicama.
Koji vrtlog emocija! Od silnog uzbuđenja prije 2 godine kad smo ugovorili njihov nastup i objavili dolazak, preko nervoze i konfuzije kad smo bili prisiljeni koncert odgoditi za ovo ljeto, do današnje tuge i razočaranja jer ipak, nakon svog našeg truda, moramo otkazati koncert Black Pumas. Svojim fanovima u Hrvatskoj bend je poručio:
‘Zbog pandemije koja je u tijeku nije bilo moguće ponovno zakazati našu nastup u Hrvatskoj i morali smo donijeti tešku odluku da otkažemo koncert. Apsolutno smo iscrpljeni, ali vratit ćemo se kad budemo mogli!’, objavili su na stranicama Tvrđave.

Kupci koji su svoje ulaznice kupili u City Pointu šibenskih tvrđava i na Tvrđavi sv. Mihovila trebaju na blagajni Tvrđave Barone, uz predočenje ulaznice i računa, ispuniti zahtjev za povratom sredstava. Povrat novca će se vršiti direktnom uplatom na račun kupaca, najkasnije do 14. veljače 2022.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail croatia-tickets@slobodnadalmacija.hr.

 

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila shop@tvrdjava-kulture.hr ili na broju + 385 91 619 65 67.


Pratite nas i na društvenim mrežama: