Novi show RTL-a u kojem možete pronaći ljubav svog života

Ilustracija

Neki su ljudi naprosto sretni kad su sami – kad imaju potpunu kontrolu nad svojim privatnim i poslovnim životom, kad ih malo toga može iznenaditi i kad točno znaju kako će njihov dan sutra izgledati. I to je super.

Svi ostali na svijetu teže tomu da se u potpunosti ostvare u ljubavi s nekim tko će znati njihove najintimnije stvari, želje i snove. Nekoga tko će biti tu u dobru i zlu, tko ih neće osuđivati, tko će ih gurati naprijed i hvatati prije nego što padnu.

Ipak, to ne znači da svatko od nas sam pronađe svoju srodnu dušu, nekoga s kim će se smijati na glupe filmove ili slušati omiljene pjesme u srijedu navečer te plesati na hitove devedesetih kao da nema sutra.

Nije lako biti u vezi, ali život je ljepši udvoje. Pa… možda je vrijeme da zaboravimo Tinder, speed datove ili frendove naših frendova. Možda je vrijeme da prestanemo biti control freakovi i dopustimo sudbini da proba posložiti kockice za nas kako bismo i mi postali dio sretnog para (ne samo na Instagramu)…

Jeste li spremni konačno pronaći pravu ljubav, vašu srodnu dušu? Ako su vaši odgovori potvrdni, mi ćemo vam pomoći da pronađete tu osobu, ova prijava može promijeniti vaš život.

Prijaviti se možete OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.