Nova velika promjena u popularnoj aplikaciji WhatsApp

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Čini se da WhatsApp u idućim mjesecima priprema promjenu svojih uvjeta i odredbi, a oni koji se ne slažu mogu biti blokirani u popularnoj aplikaciji za ”chat”.

Vijesti o ovom ažuriranju izvorno su stigle putem tima WABetainfo koji je uočio i podijelio snimke zaslona nadolazeće promjene koja sugerira da će one stupiti na snagu od veljače iduće godine.

Obavijest WhatsAppa glasila je: “Dodirom na ‘pristajem’, prihvaćate nove uvjete koji stupaju na snagu 8. veljače 2021.”, piše Express.

“Nakon ovog datuma morat ćete prihvatiti nove uvjete da biste nastavili koristiti WhatsApp ili svoj račun uvijek možete izbrisati”, prenosi Express.

Malo je vjerojatno da će većina korisnika htjeti izbrisati svoj račun. Uostalom, WhatsApp je i dalje najpopularnija aplikacija za dopisivanje na planeti. Naime, ova tvrtka koja je u vlasništvu Facebooka, nedavno je objavila da se na toj platformi svakodnevno šalje oko 100 milijardi poruka.

Službene reakcije o tome što točno promjene znače za korisnike, iz te tvrtke nema.

Međutim, WhatsApp je potvrdio da se svi korisnici moraju složiti s novim uvjetima do 8. veljače 2021. ako žele nastaviti koristiti WhatsApp.

WhatsApp je nedavno iznio planove za više interakcije s tvrtkama, odnosno više interakcije između privatnih korisnika i tvrtki izravno putem aplikacije.

Postoje i planovi za omogućavanje korisnicima da kupuju proizvode izravno iz aplikacije, a istraživanje te tvrtke pokazalo je da korisnici preferiraju kontaktirati s tvrtkama radi pomoći o informacijama te da će tako prije kupiti proizvod.

Nedavo je WhatsApp uveo još jednu veliku promjenu, a to je interaktivna pozadina zaslona, koja omogućuje postavljanje jedinstvenog izgleda chata sa svim najvažnijim korisnikovim kontaktima, presnosi RTL


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.