Vrijeme za promjenu

Nova godina, novi trendovi: Tri boje kose koje će vladati 2021. godinom

Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tijekom nepredvidive 2020. godine puno toga se promijenilo pa i preferencije žena kada je u pitanju boja kose. Mnoge su, između ostalog, odlučile izaći iz svoje zone komfora i napraviti primjetne promjene ili barem malo promijeniti stvari, piše Zadovoljna.hr.

Ulazak u novu godinu, za koju se svi nadaju da će biti bolja od 2020. godine, potaknut će još više promjena, a profesionalci su već sada izdvojili trendove koji će vladati idućom godinom.

Među trendovima u bojanju kose u nadolazećem razdoblju zadržat će se, očekivano, neki kojima se žene vraćaju već godinama poput balayagea, a neki će se vratiti poput ombre tehnike. Ali to nije sve. U nastavku smo izdvojili tri trenda koja će vladati 2021. godinom:

  1. ‘Tonalna brineta’

Za brinete je često karakteristično ‘previše topline’ koja im prolazi kroz kozu, smatraju stručnjaci, a dodavanjem hladnijih tonova u boliku pramenova smanjuje se toplina bez da boja gubi na dubini.

  1. ‘Žvaka ružičasta’

Prema riječima britanskih frizera,potražnja za ružičastom bojom kose prošle je godine porasla za 900 posto. Mnogi su se odlučili eksperimentirati s ružičastim naijansama tijekom lockdowna početkom godine. Krenuli su s pastelnim nijasama, a stručnjaci za kosu kašu kako su primijetili da se krajem godine žene sve više počele okretati življim bojama zbog želje da isprobaju nešto potpuno novo

  1. ‘Retro plavuša’

Zlatne plavuše vladale su 70-ima, a vladat će i 2021. godinom, ako je vjerovati najavama stručnjaka. Sharon Tate i njezina fotografija naći će se u rukama mnogih frizera kada im žene budu opisivale svoje želje.


Pratite nas i na društvenim mrežama: