Pripadate li klubu obožavatelja kikirikija i čokolade, ne treba vas previše uvjeravati da isprobate ovaj kolač. Bonus je to što za ovaj recept pećnicu ne morate paliti jer je u pitanju ukusan kolač koji se ne peče, piše Zadovoljna.hr.
SASTOJCI ZA BAZU:
– 130 g kokosovog brašna
– 80 g glatkog kikiriki-maslaca
– 80 g oguljenog nezasoljenog kikirikija
– 50 g kakaa
– 4 jušne žlice meda
– 1 jušna žlica vode
SASTOJCI ZA KREMU:
– 200 g glatkog kikiriki-maslaca
– 70 g klasičnog mliječnog maslaca
– 70 g meda
– prstohvat soli
SASTOJCI ZA GLAZURU:
– 100 g tamne čokolade
– 1 jušna žlica glatkog kikiriki-maslaca
– 1 jušna žlica mliječnog maslaca
– 1 jušna žlica meda
Više o pripremi pročitajte OVDJE.