Nina Donelli i klapa More donose spoj mladosti i tradicije na 24. Večeri dalmatinske šansoneFoto: Rok Maver
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Među najočekivanijim nastupima ovogodišnjeg festivala Večeri dalmatinske šansone ističe se duet slovenske pjevačke zvijezde Nine Donelli i publici omiljene klape More koji će na impresivnoj šibenskoj pozornici otpjevati dojmljivu baladu ‘Zadnji put’.

Zanimljiv spoj mladosti i tradicije krije pjesma koju je napisala i skladala sama Nina, inspirirajući se Dalmacijom i svim njenim bogatstvima u koje je odmalena zaljubljena. Aranžerski su pjesmu oblikovali Dejan Parmak i Franjo Valentić.

 

– Posebno mjesto u mom srcu zauzima ova pjesma koju sam dugo čuvala jer sam osjetila da bi tek uz klapsku izvedbu dobila onu atmosferu kakvu sam zamislila dok sam ju stvarala. Volim klape i pratim klapsku scenu te sam jako ponosna što ću baš s klapom More dijeliti pozornicu 21. kolovoza. Uzbuđena sam jer je festival natjecateljskog karaktera, veselila bi me nagrada, ali i sama mogućnost pjevanja pred šibenskom publikom me ispunjava srećom i zahvalnošću – kaže 23-godišnja Nina koja ozbiljno gradi svoju karijeru u Sloveniji i Hrvatskoj snimajući kvalitetne pjesme istaknutih autora.

 

Njen posljednji singl “Žali nas more” koji pjeva s Giulianom ovog je ljeta ušao u elitno društvo najemitiranijih pjesama domaćeg etera, a Ninu posebno veseli činjenica da svi njeni singlovi redovito ulaze na nacionalne top liste, na čemu je jako zahvalna publici i glazbenim urednicima, piše Dnevnik.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: