Slažete li se?

Nemojte dozvoliti da vas zavaraju, ova tri horoskopska znaka imaju dva lica

Istina je da svatko ima tamnu stranu i u stvarnosti svatko treba malo ‘tame’ u svom životu, kako bi se napunio i transformirao. Ali ova tri znaka žive dvostruki život, stoga nemojte da vas prevari prvi dojam, piše Atma.hr.

Vaga

Za početak, Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i ljepote. Međutim, Vaga je zračni znak, tako da se Venerina svojstva materijaliziraju logično, što znači putem komunikacije i procesa razmišljanja.

Vaga lako može odgonetnuti i odražavati druge, izbjegavajući sve vrste sukoba, osobito unutar sebe. Istina je da one nisu uvijek ‘mir, ljubav i Namaste’. Naprotiv, u njima gori vrući bijes i očajna potreba za ravnotežom.

Blizanac

Jeste li iznenađeni? Mislim, kako ne uključiti Blizanca u ovu kombinaciju? Zanimljivo je da je upravo to: Blizanac je uvijek u kombinaciji.

Nekako, na neki način, bez obzira na sve, on uvijek uspijeva biti na svim mjestima u jednom trenutku. Blizanac je također promjenjiv znak i to samo po sebi objašnjava puno. (Promjenjivi znakovi su promjenjivi, prilagodljivi i lako padaju pod utjecaj.)

Škorpion

Škorpion je jedan od najsloženijih znakova u zodijaku i to zbog dobrog razloga. Taj vodeni znak je vrlo tajanstven, tajnovit i intenzivan, jer njime vlada Pluton, bog podzemlja.

Oni koji su rođeni pod ovim znakom imaju tendenciju doživljavati traume još od vrlo mlade dobi; odatle njihova empatija i oštra intuicija. Škorpion komunicira s drugom stranom, skrivenom u sjeni, daleko od ostatka svijeta.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.