Večera za 5 na selu

Natašina morska bajka za bod slabija od Duškine večere: ‘Ja sam još u šoku, mislila sam da će Nataša pobijediti, ali sam sretna’

U šibenskom tjednu Večere za 5 na selu jedino je Nataša Divila, posljednja ovotjedna domaćica, pripremila riblji jelovnik jer je upravo ona najviše vapila za ribom i morskim plodovima. A osim toga, domaćica je za goste priredila pravu morsku priču te ih je dočekala kao sirena koja izlazi iz stola.

-Ja sam često s Natašom glumila ženu-stol i to mi je jako lijepo izgledalo – kazala je Maja Curavić, no Milan Ercegović nije dijelio isto oduševljenje.

– Radila je eksperimente koji su u jednu ruku bili simpatični, a u drugu ruku mi to nije primjereno za gospođu njezinih godina – komentirao je Milko. Nakon zanimljivog aperitiva ekipa se preselila na terasu s pogledom na more, a Nataša je uz zvuk gonga najavila prvi slijed – školjke i ikra od morskog ježinca.

– Predjelo mi je bilo kao slika na tanjuru. Tako ga je dobro napravila i složila, oduševila me – priznala je Duška Zaninović koja je bila oduševljena cijelom idejom domaćice i njezinim performansima za večerom na koje je Milko opet bacio bombu: ‘Meni je to preseravanje!’

Za glavno jelo Nataša je poslužila brudet od svježih riba i škampi koji su svi pohvalili, iako se Duška požalila da je u njemu bilo i ribljih kosti.

– Dobila sam dio ugora koji ima dosta kosti, ali glavno jelo je bilo divno, dekorativno, okusom savršeno i škamp mi je bio mrak – kazala je umjetnica Duki.

Na red je onda stigao desert zvan Anđeli Dalmacije, koji je zapravo bio biskvit od badema s kremom od limuna te dekoriran svježom mentom. Gosti nisu previše komentirali desert, iako ga je domaćica jako hvalila, a neki su izjavili da im je bio presladak.

Na kraju večeri uslijedilo je pravo iznenađenje – glazba, light show, dim i balončići od sapunice, a animatorica Nataša je izvela svoj trik ‘leteći tanjuri’.

– Nataša bi mogla pobijediti, svi smo se oduševili – zaključila je Duška koja je večeru hvalila na sva zvona, dok je Milko i dalje bio u negativnom elementu.

– To je za dječje priredbe, kao za dječji vrtić i ispalo je kao da smo mi djeca, nije mi se svidjelo – izjavio je Milko, a onda je došlo vrijeme da gosti svoje (ne)zadovoljstvo izraze ocjenama. Maja i Milko Nataši su dali osmice, a Duška i Mile – desetke.

– Nato, svaka čast, iznenadila si nas s ribom i sve je bilo odlično – pohvalio je Mile, a i Duška je bila očarana večerom: ‘Od početka do kraja sve savršeno! Slike na tanjuru, sve puno duše i lipote, predivna večera i osoba.’

Tako je Nataša zaradila ukupno 36 bodova, što nije bilo dovoljno da prestigne Dušku sa 37 bodova, koja je tako postala pobjednicom večeri.

– Ja sam u šoku, mislila sam da će Nataša pobijediti jer je imala čarobnu večeru, ali sam sretna. Lijep je osjećaj pobijediti i jako mi je drago da smo imali priliku prezentirati naš Šibenik u dobrom svijetlu, s dobrom ljudima i zanimljivim jelima – zaključila je Duška.

Idući tjedan show Večera za 5 na selu odlazi u Istru u okolicu Pule, gdje već spremno čekaju novi kandidati! Istarske delicije moći ćete pratiti od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL-u.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.