Najvažniji savjet koji vaš horoskopski znak treba slijediti do kraja ove godine

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

OVAN

Savjet: Usporite, čuvajte energiju i prakticirajte metode opuštanja poput meditacije i joge. Sada je vrijeme da razradite i realizirate ideje o kojima razmišljate već neko vrijeme i da učvrstite odnose s ljudima koji su vam bitni. Možete očekivati puno mirniji i plodonosniji period jer je kaotični Uran nakon sedam godina napustio vaš znak.

Najbolja odluka: Biti strpljiv.

BIK

Savjet: Izbjegavajte sklonost opsesivnom ponašanju i naučite nove načine kako da se opustite, kuhajte iz ostataka, uzgajajte začinsko bilje i povrće; pročistite svoj prostor. Ne zatrpavajte um s trivijalnostima – pokušajte ga pročistiti zapisujući misli na papir. Kako je Uran ušao u vaš znak, možete očekivati želju za novim projektima, svježim idejama pa možda i promjenu posla.

Najbolja odluka: Izaći iz zone komfora.

BLIZANCI

Savjet: Pokušajte prakticirati život u trenutku, izbjegavajte se upuštati u rasprave s ljudima s lošom energijom, budite dobri prema sebi i u potrazi za novim načinima učenja kako biste svoj um njegovali znanjem. Život koji se temelji na istini u ovom će periodu biti jedna od najvažnijih stvari. Ne budite previše kritični prema sebi – prije svega, volite sebe.

Najbolja odluka: Umjereno koristiti društvene mreže.

RAK

Savjet: Budite zahvalni na svemu što ste postigli, na svemu što imate i što jeste. Pokušajte negativnosti preokrenuti u pozitivnosti i vjerovati u dobrotu ljudi. Napokon ćete dobiti priliku da pročistite prošlu karmu mijenjajući toksične navike. “Nemilosrodni” Saturn nakon tri godine napušta vaš znak što će vam vratiti optimizam.

Najbolja odluka: Biti glasan i jasan.

LAV

Savjet: Dajte ljubav sebi i drugima bez očekivanja jer tako ćete izbjeći nevolje. Plešite, svirajte i kroz pokret pustite energiju srca da teče. Pokušajte vlastiti ego staviti u drugi plan. U ovoj godini bit ćete osnaženi energijom vama suprotnog znaka, vodenjaka humanitarca. Što više date drugima bez da išta očekujete zauzvrat, to ćete biti sretniji.

Najbolja odluka: Štedjeti novac.

DJEVICA

Savjet: Zapitajte se “je li ovo zaista važno?” prije nego što počnete previše analizirati i paničariti. Opustite se i unesite u svoj život više smijeha i sreće. Ovo je dobar period da ostvarite ciljeve i projekte o kojima već dugo razmišljate. Zemljani znakovi bit će posebno aktivni, što će i vas pokrenuti, sve dok ne dopustite da vas strah od kritike i pretjerana potreba za kontrolom ne ograničavaju.

Najbolja odluka: Zauzeti stav.

VAGA

Savjet: Radite na tome da vam svi aspekti života budu u ravnoteži, izbjegavajte zanemarivanje vlastitih potreba i samosvijesti te usvajajte zdrave načine života. Važno je da razriješite bilo kakve razmirice s drugima i izbjegavate situacije koje vas energetski i podsvjesno iscrpljuju. Usmjerite vlastitu energiju na to da oko vas, i kod kuće i na poslu, vlada mirno okruženje i fer kompromis.

Najbolja odluka: Više vježbati i biti fit, piše Atma

ŠKORPION

Savjet: Otpustite ono što zamjerate drugima i pomognite onima koji to ne mogu napraviti sami, budite empatični, ostavite prošlost u prošlosti i krenite dalje. Bit ćete osnaženi energijom Marsa, planeta privlačnosti, a naročito naglašena bit će vaša sposobnost intuicije na koju se u ovoj godini itekako možete osloniti. Još bolje ćete funkcionirati uz prakticiranje metoda meditacije i mirnog sjedenja.

Najbolja odluka: Više se koristiti riječima.

STRIJELAC

Savjet: Suočavajući se sa samima sobom, život vam je dao priliku da rastete. To će osnažiti vašu dušu i osigurati da budete na pravom putu na dubljoj razini. Izbjegavajte pretjerano uživanje i prigrlite umjerenost. Bit će prilika da se ponovno povežete s dubljim aspektima vaše naravi i da pažljivije osluškujete vlastito srce.

Najbolja odluka: Puniti se energijom.

JARAC

Savjet: Tjelovježba i izleti u prirodu daleko od strke i zahtjeva svakodnevnog života pomoći će vam da održavate visoku razinu serotonina. Proteklih nekoliko godina bile su prilično izazovne, a sada ćete naučiti prihvatiti prošle događaje i krenuti dalje zahvaljujući i Jupiteru, planetu sreće, koji je u vašem znaku. Lakše ćete pronaći unutarnji mir i zadovoljstvo.

Najbolja odluka: Isprobati novi hobi.

VODENJAK

Savjet: Neka vaša spavaća soba bude vaše utočište u kojem ćete pronaći spokoj nakon svakodnevnih obveza. Stvorite u njoj mirno i opuštajuće okruženje, isključite mobitel i njegujte svoj um pomoću meditacije te glazbe i umjetnosti. Ulazimo u novo doba Vodenjaka, kakvo nismo imali od 1960-ih pa možete očekivati velike i uzbudljive životne promjene. Pazite da od tolikog uzbuđenja ne izgorite – naučite prepoznati kada vam je potreban odmor, povucite se i napravite pauzu.

Najbolja odluka: Izbjegavati pretjerano kritiziranje.

 

RIBE

Savjet: Pazite na to da redovito hranite svoj duh i izražavate svoje osjećaje kroz kreativne medije poput umjetnosti i glazbe, izbjegavajte eskapističko ponašanje i prakticirajte duhovnost kao oblik samosvjesnosti. Moći ćete u potpunosti biti svoji i to će biti fantastično.

Otvaraju vam se mogućnosti da ostvarite nevjerojatne stvari, ovo je period u kojem će vaša sanjarska priroda slaviti jer ćete shvatiti da snovi nikada nisu preveliki.

Najbolja odluka: Otpustiti zamjeranja.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.