9.1 C
Šibenik
Srijeda, 8 prosinca, 2021
Naslovnica SCENOSKOP LIFESTYLE Najtvrdoglaviji znak: Sedam rečenica kojima ćete razljutiti prkosne Ovnove
Horoskop

Najtvrdoglaviji znak: Sedam rečenica kojima ćete razljutiti prkosne Ovnove

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Oni su impulzivni, nesputani, strastveni, karizmatični, hrabri, temperamentni, prkosni i tvrdoglavi. Sve to ovnove čini jednim od najzanimljivijih, ali i najkompliciranijih horoskopskih znakova. U nastavku saznajte kojim rečenicama možete jako naljutiti ovnove.

1. “Sigurno ti ne treba pomoć?”

Ne, ne treba im pomoć i prestanite ih to ispitivati. Ovnovi su neovisni, vole stvari raditi po svom i ne vole ovisiti od drugima. Ako budu trebali vašu pomoć, sami će je tražiti, ali i dalje im neće odgovarati ako se budete previše petljali u njihov posao.

2. “Ovo si krivo napravio.”

Konstruktivna kritika pojam je koji ovnovi ne priznaju. Obično se nalaze u ulozi vođe i teško prihvaćaju savjete drugih, čak i ako im je u interesu da te savjete poslušaju i primijene.

 

 

3. “Strpi se malo.”

Tražite od njih nemoguće. Ovnovi nemaju strpljenja, to jednostavno nije u njihovoj prirodi. Oni sve žele odmah i sad.

4. “Ponašaš se kao dijete.”

Naravno, neće to priznati, ali ovnovi su svjesni svoje famozne tvrdoglavosti i kratkog fitilja. Njihove “tantrume” često uspoređujemo s dječjima, ali za razliku od mališana kojima ćemo pomoći da prebrode taj izljev negativnih emocija, od ovnova ćemo se jednostavno maknuti dok se ne smire. Ako u raspravi istaknete da se ponašaju kao djeca, samo ćete potpiriti vatru koja gori u njima.

 

 

5. “To ti neće uspjeti.”

 

 

Kada izgovorite ovu rečenicu, ovnu ćete dati pogonsko gorivo za ostvarivanje nauma. Uživat će u tome da vam dokaže da ste bili u krivu.

6.  “Daj se smiri.”

Ovakav pokušaj smirivanja generalno ne funkcionira prilikom komunikacije s nekim tko je nervozan, bez obzira na horoskopski znak. Međutim, kada je ova rečenica upućena ovnu, budite sigurni da ćete ga samo dodatno naljutiti i potaknuti nervozu.

7. “Prestani pričati.”

Ovnovi su jako komunikativni i stalo im je do toga da izraze svoje mišljenje, a jedno je sigurno – oni imaju mišljenje o svemu i ne ustručavaju se podijeliti ga s drugima. Možda se ponekad stvarno malo previše raspričaju, ali to je jednostavno dio njihove osobnosti i “ušutkivanje” im teško pada jer dobiju dojam da ih ne želite saslušati, piše Zadovoljna


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.