Najbolja zabava: Lunapark Madi i Šibenski portal poklanjaju vam 5 karata svaki drugi dan!

Lunapark Madi po osmu godinu zaredom vratio se u Šibenik i to na svim Šibenčanima dobro poznatu lokaciju kod teniskih terena na Šubićevcu.

Budući da dobro znamo kako su naši najmlađi sugradani, a ne sumnjamo niti oni stariji, naprosto oduševljeni zabavama u lunaparku, tako smo mi – Šibenski portal i Lunapark Madi – odlučili vašu zabavu u lunaparku uljepšati koliko više možemo.

Vjernim čitateljima Šibenskog portala poklonit ćemo svaki drugi dan po 5 KARATA koje možete iskoristiti za vožnju po želji, i tako sve do 13. travnja kada lunapark odlazi iz našeg grada. Sve što trebate je poslati e-mail s imenom i prezimenom na marketing@novi-tjednik.hr. Sretno svima!

lunapark web1Lunapark Madi osnovan je još daleke 1939. godine u Slavonskom Brodu, a u obitelji Dominika Justamenta već je treću generaciju.

– Posao je pokrenuo moj djed, naslijedio ga je moja otac, a, evo, sad ja vodim lunapark. Dakle, iskusni smo u ovom poslu, prošli smo skoro sve gradove bivše Jugoslavije, a zadnjih godina uglavnom smo na obali, u Splitu, Zadru, i evo, po osmi put u Šibeniku. Sviđa nam se tu, inače se ne bismo vraćali, Šibenčani su dobre mušterije- kaže vlasnik lunaparka Madi Dominik Justament.

lunapark web3U lunaparku je standardna ponuda, autići, busalica, kuće strave…, svega onog što se i očekuje u jednom lunaparku, s tim da je Madi s daleko najboljom ponudom u cijeloj Hrvatskoj.

– Što se tiče sigurnosti, ona je na visokoj razini, dobro smo uhodani, a i svake godine nas pohodi inspekcija za sigurnost, nikad nismo imali problema- kaže Dominik Justament.

lunapark web4Ponavljamo, šaljite svoje podatke na marketing@novi-tjednik.hr, a mi ćemo Vas obavijestiti mailom da li ste baš Vi sretan dobitnik.

lunapark web2Zabavite se uz Šibenski portal i lunapark Madi!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.