Na mjesto Mirka Miočića u ‘Potjeri’ stiže novi lovac – Krešimir Sučević Međeral

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Legendarni Mirko Miočić, poznat kao čovjek zbog kojeg su se svojedobno mijenjala pravila kviza ‘Tko želi biti milijunaš?’, otišao je iz ‘Potjere’ zbog zdravstvenih razloga. Na tom će ga mjestu zamijeniti uspješni kvizaš Krešimir Sučević Međeral, a vjerojatno će i nakon Mirkovog povratka ostati u ekipi.

Morani Zibar i Deanu Kotigi pridružit će se od četvrtka 31. ožujka Krešimir Sučević Međeral koi je široj javnosti poznat iz kviza ‘Tog se nitko nije sjetio’.

Za tportal.hr rekao je da prati ‘Potjeru’ te da mu se sviđa što se radi o dinamičnom kvizu. Ipak, smatra da se natjecatelji ponekad pokušavaju izvući: ‘Svjedoci smo toga da ima mnogo natjecatelja koji doživljavaju ‘Potjeru’ kao svojevrsnu vožnju u zavjetrini do novčanog dobitka, tj. žele se prošvercati u završnu potjeru nadajući se da će netko drugi odraditi posao za njih, a potom će oni uzeti svoj udio u dobitku. Sve je to ljudski, a je li i moralno – neka čitatelji prosude sami.’

Mirko Miočić se morao povući s televizije zbog komplikacija vezanih uz dijabetes, a zbog čega je u posljednjih mjesec dana dva puta bio operiran. Njega nije lako zamijeniti, a Međeral je za tportal.hr komentirao:

‘U ‘Potjeru’ ne stižem kao zamjena za Mirka jer je HRT ionako planirao od jeseni uvrstiti četvrtog lovca, kao svojevrsno osvježenje, a Mirka njegovo mjesto u kvizu čeka čim se oporavi. Dakle i kad se Mirko vrati, osim ako nešto opasno ne ‘zglajzam’, trebao bih ostati u lovačkoj ekipi. Ne opterećujem se time hoće li me netko uspoređivati s Mirkom, već smatram da sam dovoljno svoj i prepoznatljiv da me se doživljava prvenstveno kao Krešimira Sučevića Međerala, a ne kao ‘onog tipa koji mijenja Mirka’.’

IZVOR: Tportal.hr 

FOTO: RTL.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.