MODNI KUTAK MARIE KIARE MATIĆ: Cipele za 25 kuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Shopping, mislim da nema žene, čak i po kojeg muškarca kojima oči ne zasjaje kad čuju ovu riječ! Kako i ne bi kad svi povremeno žudimo za nekim novim komadom odjeće, obuće ili pak asessoara. Ponekad znam samo stajati pred izlogom i gledati, kažem sama sebi sigurnije je ne ulaziti u ‘porok kupnje’, a i držim onu maminu ‘ne kupuj ako ti to uistinu ne treba’, u tom trenutku, vjerujte, vrijedi zlata. Dobro, bit ću iskrena pa reći – kad su cipele u pitanju ponekad izgubim kontrolu, dajem izlike kako mi trebaju još samo te i baš dobro da su snižene. Znam, lažem sama sebe al’ koštale su 25 kuna, kako ne kupiti? Ako gledamo upravo s te strane, cipele su se prije kupovale za nekoliko sezona, dok danas vrijede malo drugačija pravila. Biramo moderne, udobne i kvalitetne prije nego neke dizajnerske jer moda se mijenja sa sezonama, a trendovi se slijede. Iste te moje cipele su možda prije mjesec dana koštale 250 kuna, a ja sam ih sad platila 25. Ovu sezonu će biti in, a tko zna hoće li iduću.

Zar ne zvuči smiješno?

Sad bi rekli ‘eh vi žene’, no ipak kod mene postoji jedno zlatno pravilo kupovanja, a naučila sam ga od mame. Dakle, ne volim davati preveliki novac na odjeću ukoliko ne trebam, pazim što kupujem, uvijek čekam sniženja ili u nekim slučajevima dobar ‘ulov’ preko interneta.

NE PATIM ZA BRENDOVIMA

Nisam tip kako bi rekli od marke i ne ‘patim’ za dizajnerskim brendovima. Jednostavno sam shvatila kako u ovom vrtlogu možeš biti glavni igrač samo ako dobro organiziraš svoju modnu igru i stil. Evo, ljetos sam kupila sandale za 15 kuna i to kakve sandale. Otplesale su puno večernjih svirki, i još su u jednom komadu.

Što se tiče pak internet kupnje, dobro je pronaći neke sigurne stranice, paziti kod koga kupuješ, čitati opise ispod slika te pratiti što kažu dosadašnji kupci. Ja sam pronašla sjajnu i povoljnu stranicu preko fb-a imenom Šaptači cipelama. Oni imaju zaista sve što zamislim, čak i neke it komade slične onima kao što nose svjetske poznate zvijezde. Tako, primjerice, mogu nabaviti upravo preko njih haljinu sličnu onoj što nosi Kim, i sigurno je neću platiti kao ona.

Jedini nedostatci te internet kupovine su ukoliko duže čekate svoju narudžbu, niste sigurni u veličinu, kako to izgleda zaista u živo i sl. No, tu su ljudi koji rade na stranici te vam maksimalno pomognu i odgovore na svako vaše pitanje tako da kad naručite artikle preostaje vam jedino viriti u sandučić i veseliti se iščekivanju.

Ne kaže se na kraju krajeva za džabe da žena ima najljepši osmijeh nakon kupnje. Mogu samo savjetovati da dobro razmislite ponekad hoćete li čekati priliku nižih cijena ili kupiti odmah, ja kažem živjela sniženja i Šaptači cipelama!

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.