Mjesečni ljubavni horoskop za studeni: Detaljna prognoza za slobodna i zaljubljena srca

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ovan

Ako ste u vezi:

Venera će 09.11. praviti opoziciju s Marsom i dovest će do otvorenog neprijateljstva između vas i voljene osobe. Oboje ćete čvrsto držati svoju stranu i bit ćete nepopustljivi u svojim zahtjevima prema drugoj strani.

Ako se ne potrudite da potražite kompromisno rješenje, ovo bi moglo ozbiljno narušiti vaše odnose, čak dovesti do privremenog razilaska. Venera će u drugoj polovini studenog/novembra praviti kvadrate s Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovesti do ozbiljnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva i dodatno će otežati rješavanje već aktualnih problema u vašoj vezi s partnerom.

Opozicija Venere s Uranom 27.11. prouzrokovat će neočekivani sukob oko ulaganja zajedničkog novca.

Ako ste slobodni:

Prva dekada studenog vam donosi snažnu zaljubljenost u osobu koja će u vama probuditi nekontrolirane strasti. Ući ćete u odnos koji će vam u početku djelovati kao emotivna veza kakvu ste oduvijek željeli.

Ubrzo ćete početi osjećati jaku ljubomoru i posesivnost koju će vaš partner svojim nekorektnim ponašanjem sve više poticati u vama. U drugoj dekadi studenog/novembra svađe će biti svakodnevne, da biste krajem mjeseca naglo i bez objašnjenja prekinuli ovu vezu zauvijek.

Stariji Ovnovi će uvidjeti kako bi trebali paziti prije nego što povučeni strastima uđu u avanturu radi intimnih odnosa. Suočit ćete se s nekontroliranim strastima i nizom negativnih emocija koje će vas duboko emotivno povrijediti.

 

Bik

Ako ste u vezi:

Venera će 09.11. praviti opoziciju s Marsom i to će dovesti do ozbiljnih nesuglasica, pojačanih strasti i ljubomore između vas i voljene osobe. Saznat ćete za tajne koje je vaš partner krio od vas. Moguće je i da dođete do saznanja o njegovom nevjerstvu. To bi moglo dovesti i do privremenog razdvajanja.

Budite otvoreni za kompromis i razgovor. Mars će 14.11. krenuti direktno, što će pokrenuti napete odnose ka poboljšanju. Merkur će ući u znak Škorpiona i započet ćete iskrene razgovore s partnerom o aktualnim problemima.

Bit ćete oštrog jezika i direktni, ali ćete tako navesti vašeg partnera da i on bude iskren prema vama. Mada ćete biti emotivno povrijeđeni, uspjet ćete stabilizirati situaciju.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete snažnu privlačnost prema osobi koja nije slobodna, a koja će vam predložiti tajnu vezu. Ako na to pristanete, naći ćete se u nezahvalnoj situaciji gdje će druga osoba pokazati samo požudu u odnosu na vas, a izostat će emocije i razumijevanje.

Zbog toga ćete brzo izaći iz tog odnosa. Druga osoba će vas proganjati i praviti vam neugodnosti. Tek u trećoj dekadi studenog/novembra ćete upoznati nekoga s kim ćete se dobro razumjeti i tko će se pokazati kao prava prilika za vezu.

Stariji Bikovi će saznati da osoba koja im se dopada i s kojom su počeli da izlaze ima vezu s drugom osobom što krije od vas. To će vam donijeti veliko razočaranje. Krajem mjeseca upoznat ćete osobu koja će vas privući svojim intelektom.

 

Blizanci

Ako ste u vezi:

Jupiter će u prvoj polovini studenog praviti konjunkciju s Plutonom. Bit ćete u mogućnosti da poboljšate uvjete zajedničkog života tako što ćete kupiti nešto novo za domaćinstvo ili ćete uložiti zajednički novac u proširenje ili preuređivanje životnog prostora. Možete otići i na zajedničko putovanje gdje biste se mogli da se posvetite jedno drugom.

Sredinom mjeseca će Venera praviti kvadrat s Jupiterom. Izbjegavajte flert i budite pažljivi u odnosu s osobama koje će pokušati približiti vam se i zavesti vas, jer će to dovesti do ozbiljnih nesuglasica s voljenom osobom.

U trećoj dekadi studenog/novembra vaša emotivna veza će biti skladna i stabilna. Uživat ćete u ugodnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima, piše Atma

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se u početku predstavljala kao prijatelj pokušat će vam se emotivni približiti i pokazat će da je za vas zainteresirana samo seksualno. Strasti bi se mogle pojaviti između vas dvoje, ali ako se u to upustite uvidjet ćete ubrzo da jedno drugom ne odgovarate za emotivnu vezu nego samo za intimne odnose.

Doći će i do ljubomornih scena. Najbolje je da to zaobiđete. Sredinom mjeseca upoznat ćete osobu koja će vas privući i koja će se pokazati pogodnom za emotivnu vezu. Stariji Blizanci će biti u iskušenju da nepromišljeno ulete u avanturu s osobom sumnjivog morala.

Od toga će vas odvratiti netko s kim ćete često sudjelovati u društvenim aktivnostima i tko će vam pružiti razumijevanje i naklonost.

 

Rak

Ako ste u vezi:

Početak studenog vam donosi neusklađenost s partnerom oko kućnih i obiteljskih obaveza. Više puta ćete mijenjati zajedničke planove, teško ćete postizati dogovore i bit ćete pritisnuti brigama i nepovjerenjem u partnera. Od sredine mjeseca ćete imati više strpljenja i razumijevanja i uspjet ćete da se dogovorite oko važnih stvari.

Poboljšat ćete odnos i raspoloženje. Druga dekada studenog/novembra vam donosi promjenjiv period gdje će doći do zahlađenja u odnosima s voljenom osobom.

Obuzimat će vas ljubomora, često neutemeljeno, ali će i vaš partner znati prigovoriti vam zbog nečega što nije vaša greška. Sve probleme na koje budete nailazili riješit ćete u trećoj dekadi mjeseca. Razgovarat ćete iskreno i shvatiti što želite u vezi.

Ako ste slobodni:

Privlačit ćete pažnju svojom pojavom i znat ćete istaknuti svoje kvalitete. Jedna osoba će se u vas zaljubiti i nastupit će romantično, što će vam goditi. Poželjet ćete započeti emotivnu vezu, ali ćete ostati suzdržani, jer će vam nešto u ponašanju vaše simpatije djelovati sumnjivo. To će navesti drugu osobu da se povuče i pokaže razočaranost.

U trećoj dekadi studenog/novembra ćete se uspjeti uskladiti i kroz bliže upoznavanje i otvorenu komunikaciju zbližiti emotivno. Nešto stariji Rakovi će izbjegavati osobu koja im poklanja pažnju i pokušava da im se emotivno približi.

Nećete biti spremni da prihvatite naklonost. Krajem mjeseca ćete biti otvoreniji i počet ćete se viđati. Moguć je ulazak u vezu.

 

Lav

Ako ste u vezi:

Dogovori i komunikacija s voljenom osobom odvijat će se otežano već od početka mjeseca. Nećete imati dovoljno povjerenja jedno u drugo i u mnogo čemu se nećete razumjeti.

Zbog opozicije Venere s Marsom događat će vam se ljubomora i česte svađe. Kada Mars krene direktno, od sredine mjeseca, doći će do poboljšanja u vašim odnosima.

Tijekom druge dekade studenog/novembra će se osjećati zahlađenje između vas i voljene osobe. Bit ćete povučeni i nepopustljivi. Od treće dekade mjeseca ćete se početi otvarati jedno prema drugom i više razgovarati o svemu što vam pravi smetnje u vezi.

Tako ćete do kraja mjeseca uspjeti savladati najveći dio teškoća i uspostaviti sklad koji vam je potreban.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete neodoljivu privlačnost prema nekome tko je strastven po prirodi, ali nije postojan u vezama. Mada ćete dobro znati u što se upuštate, ipak ćete izgubiti strpljenje i biti uvučeni u ljubomorne scene i svađe s vašom novom simpatijom.

Pored najbolje volje, morat ćete priznati sebi da se ne možete složiti ni u čemu osim u seksu i odlučit ćete prekinuti vezu. Krajem studenog/novembra upoznat ćete osobu s kojom imate mnogo zajedničkih interesa i koja će vam pružati razumijevanje.

Nešto stariji Lavovi će nailaziti na velike prepreke u pokušaju da priđu osobi koja im se sviđa. Djelovat će vam kako se sve urotilo protiv vas. Zahvaljujući vašem strpljenju i istrajnosti, u trećoj dekadi mjeseca ćete se početi viđati.

 

Djevica

Ako ste u vezi:

Jupiter će 12.11. praviti konjunkciju s Plutonom i donijet će vam mnogo zabave i ugodnih zajedničkih trenutaka s voljenom osobom. Pronaći ćete nove zajedničke interese koji će vam omogućiti da izbjegnete monotoniju i da se bavite novim zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati.

U slobodno vrijeme ćete izlaziti na mjesta za zabavu. Venera će sredinom mjeseca praviti kvadrat s Jupiterom. Izbjegavajte flert i bilo kakve tajne u odnosu s voljenom osobom.

Oko vas će se kretati veći broj osoba sumnjivog morala što se neće dopasti vašem partneru. Sekstil Merkura s Jupiterom krajem mjeseca poboljšat će vašu komunikaciju s partnerom. Vodit ćete zabavne i inspirativne razgovore.

Ako ste slobodni:

Imat ćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu. Važno je da napravite dobar izbor. Jedna osoba koja će stalno biti u vašoj blizini i koja će vas znati nasmijati i zabaviti, a uz to je i privlačna, bit će vaš prirodni izbor.

Ono što nećete primijetiti na prvi pogled je dvostruka priroda te osobe i njena sklonost ka paralelnim vezama. S druge strane, netko tko će vam biti zanimljiv sugovornik, ali će djelovati pomalo stidljivo i povučeno, krije u sebi kvalitete koji vam odgovaraju.

Nešto starije Djevice će ostvariti kontakt s osobom koja ih duže vrijeme privlači, a s kojom su se nekoliko puta neuspješno pokušavale zbližiti. Ovoga puta ćete imati otvorena vrata i iskoristite pruženu šansu. Veza je moguća do kraja mjeseca.

Više pročitajte ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.