Mjesečni ljubavni horoskop za studeni: Detaljna prognoza za slobodna i zaljubljena srca

Ovan

Ako ste u vezi:

Venera će 09.11. praviti opoziciju s Marsom i dovest će do otvorenog neprijateljstva između vas i voljene osobe. Oboje ćete čvrsto držati svoju stranu i bit ćete nepopustljivi u svojim zahtjevima prema drugoj strani.

Ako se ne potrudite da potražite kompromisno rješenje, ovo bi moglo ozbiljno narušiti vaše odnose, čak dovesti do privremenog razilaska. Venera će u drugoj polovini studenog/novembra praviti kvadrate s Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovesti do ozbiljnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva i dodatno će otežati rješavanje već aktualnih problema u vašoj vezi s partnerom.

Opozicija Venere s Uranom 27.11. prouzrokovat će neočekivani sukob oko ulaganja zajedničkog novca.

Ako ste slobodni:

Prva dekada studenog vam donosi snažnu zaljubljenost u osobu koja će u vama probuditi nekontrolirane strasti. Ući ćete u odnos koji će vam u početku djelovati kao emotivna veza kakvu ste oduvijek željeli.

Ubrzo ćete početi osjećati jaku ljubomoru i posesivnost koju će vaš partner svojim nekorektnim ponašanjem sve više poticati u vama. U drugoj dekadi studenog/novembra svađe će biti svakodnevne, da biste krajem mjeseca naglo i bez objašnjenja prekinuli ovu vezu zauvijek.

Stariji Ovnovi će uvidjeti kako bi trebali paziti prije nego što povučeni strastima uđu u avanturu radi intimnih odnosa. Suočit ćete se s nekontroliranim strastima i nizom negativnih emocija koje će vas duboko emotivno povrijediti.

 

Bik

Ako ste u vezi:

Venera će 09.11. praviti opoziciju s Marsom i to će dovesti do ozbiljnih nesuglasica, pojačanih strasti i ljubomore između vas i voljene osobe. Saznat ćete za tajne koje je vaš partner krio od vas. Moguće je i da dođete do saznanja o njegovom nevjerstvu. To bi moglo dovesti i do privremenog razdvajanja.

Budite otvoreni za kompromis i razgovor. Mars će 14.11. krenuti direktno, što će pokrenuti napete odnose ka poboljšanju. Merkur će ući u znak Škorpiona i započet ćete iskrene razgovore s partnerom o aktualnim problemima.

Bit ćete oštrog jezika i direktni, ali ćete tako navesti vašeg partnera da i on bude iskren prema vama. Mada ćete biti emotivno povrijeđeni, uspjet ćete stabilizirati situaciju.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete snažnu privlačnost prema osobi koja nije slobodna, a koja će vam predložiti tajnu vezu. Ako na to pristanete, naći ćete se u nezahvalnoj situaciji gdje će druga osoba pokazati samo požudu u odnosu na vas, a izostat će emocije i razumijevanje.

Zbog toga ćete brzo izaći iz tog odnosa. Druga osoba će vas proganjati i praviti vam neugodnosti. Tek u trećoj dekadi studenog/novembra ćete upoznati nekoga s kim ćete se dobro razumjeti i tko će se pokazati kao prava prilika za vezu.

Stariji Bikovi će saznati da osoba koja im se dopada i s kojom su počeli da izlaze ima vezu s drugom osobom što krije od vas. To će vam donijeti veliko razočaranje. Krajem mjeseca upoznat ćete osobu koja će vas privući svojim intelektom.

 

Blizanci

Ako ste u vezi:

Jupiter će u prvoj polovini studenog praviti konjunkciju s Plutonom. Bit ćete u mogućnosti da poboljšate uvjete zajedničkog života tako što ćete kupiti nešto novo za domaćinstvo ili ćete uložiti zajednički novac u proširenje ili preuređivanje životnog prostora. Možete otići i na zajedničko putovanje gdje biste se mogli da se posvetite jedno drugom.

Sredinom mjeseca će Venera praviti kvadrat s Jupiterom. Izbjegavajte flert i budite pažljivi u odnosu s osobama koje će pokušati približiti vam se i zavesti vas, jer će to dovesti do ozbiljnih nesuglasica s voljenom osobom.

U trećoj dekadi studenog/novembra vaša emotivna veza će biti skladna i stabilna. Uživat ćete u ugodnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima, piše Atma

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se u početku predstavljala kao prijatelj pokušat će vam se emotivni približiti i pokazat će da je za vas zainteresirana samo seksualno. Strasti bi se mogle pojaviti između vas dvoje, ali ako se u to upustite uvidjet ćete ubrzo da jedno drugom ne odgovarate za emotivnu vezu nego samo za intimne odnose.

Doći će i do ljubomornih scena. Najbolje je da to zaobiđete. Sredinom mjeseca upoznat ćete osobu koja će vas privući i koja će se pokazati pogodnom za emotivnu vezu. Stariji Blizanci će biti u iskušenju da nepromišljeno ulete u avanturu s osobom sumnjivog morala.

Od toga će vas odvratiti netko s kim ćete često sudjelovati u društvenim aktivnostima i tko će vam pružiti razumijevanje i naklonost.

 

Rak

Ako ste u vezi:

Početak studenog vam donosi neusklađenost s partnerom oko kućnih i obiteljskih obaveza. Više puta ćete mijenjati zajedničke planove, teško ćete postizati dogovore i bit ćete pritisnuti brigama i nepovjerenjem u partnera. Od sredine mjeseca ćete imati više strpljenja i razumijevanja i uspjet ćete da se dogovorite oko važnih stvari.

Poboljšat ćete odnos i raspoloženje. Druga dekada studenog/novembra vam donosi promjenjiv period gdje će doći do zahlađenja u odnosima s voljenom osobom.

Obuzimat će vas ljubomora, često neutemeljeno, ali će i vaš partner znati prigovoriti vam zbog nečega što nije vaša greška. Sve probleme na koje budete nailazili riješit ćete u trećoj dekadi mjeseca. Razgovarat ćete iskreno i shvatiti što želite u vezi.

Ako ste slobodni:

Privlačit ćete pažnju svojom pojavom i znat ćete istaknuti svoje kvalitete. Jedna osoba će se u vas zaljubiti i nastupit će romantično, što će vam goditi. Poželjet ćete započeti emotivnu vezu, ali ćete ostati suzdržani, jer će vam nešto u ponašanju vaše simpatije djelovati sumnjivo. To će navesti drugu osobu da se povuče i pokaže razočaranost.

U trećoj dekadi studenog/novembra ćete se uspjeti uskladiti i kroz bliže upoznavanje i otvorenu komunikaciju zbližiti emotivno. Nešto stariji Rakovi će izbjegavati osobu koja im poklanja pažnju i pokušava da im se emotivno približi.

Nećete biti spremni da prihvatite naklonost. Krajem mjeseca ćete biti otvoreniji i počet ćete se viđati. Moguć je ulazak u vezu.

 

Lav

Ako ste u vezi:

Dogovori i komunikacija s voljenom osobom odvijat će se otežano već od početka mjeseca. Nećete imati dovoljno povjerenja jedno u drugo i u mnogo čemu se nećete razumjeti.

Zbog opozicije Venere s Marsom događat će vam se ljubomora i česte svađe. Kada Mars krene direktno, od sredine mjeseca, doći će do poboljšanja u vašim odnosima.

Tijekom druge dekade studenog/novembra će se osjećati zahlađenje između vas i voljene osobe. Bit ćete povučeni i nepopustljivi. Od treće dekade mjeseca ćete se početi otvarati jedno prema drugom i više razgovarati o svemu što vam pravi smetnje u vezi.

Tako ćete do kraja mjeseca uspjeti savladati najveći dio teškoća i uspostaviti sklad koji vam je potreban.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete neodoljivu privlačnost prema nekome tko je strastven po prirodi, ali nije postojan u vezama. Mada ćete dobro znati u što se upuštate, ipak ćete izgubiti strpljenje i biti uvučeni u ljubomorne scene i svađe s vašom novom simpatijom.

Pored najbolje volje, morat ćete priznati sebi da se ne možete složiti ni u čemu osim u seksu i odlučit ćete prekinuti vezu. Krajem studenog/novembra upoznat ćete osobu s kojom imate mnogo zajedničkih interesa i koja će vam pružati razumijevanje.

Nešto stariji Lavovi će nailaziti na velike prepreke u pokušaju da priđu osobi koja im se sviđa. Djelovat će vam kako se sve urotilo protiv vas. Zahvaljujući vašem strpljenju i istrajnosti, u trećoj dekadi mjeseca ćete se početi viđati.

 

Djevica

Ako ste u vezi:

Jupiter će 12.11. praviti konjunkciju s Plutonom i donijet će vam mnogo zabave i ugodnih zajedničkih trenutaka s voljenom osobom. Pronaći ćete nove zajedničke interese koji će vam omogućiti da izbjegnete monotoniju i da se bavite novim zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati.

U slobodno vrijeme ćete izlaziti na mjesta za zabavu. Venera će sredinom mjeseca praviti kvadrat s Jupiterom. Izbjegavajte flert i bilo kakve tajne u odnosu s voljenom osobom.

Oko vas će se kretati veći broj osoba sumnjivog morala što se neće dopasti vašem partneru. Sekstil Merkura s Jupiterom krajem mjeseca poboljšat će vašu komunikaciju s partnerom. Vodit ćete zabavne i inspirativne razgovore.

Ako ste slobodni:

Imat ćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu. Važno je da napravite dobar izbor. Jedna osoba koja će stalno biti u vašoj blizini i koja će vas znati nasmijati i zabaviti, a uz to je i privlačna, bit će vaš prirodni izbor.

Ono što nećete primijetiti na prvi pogled je dvostruka priroda te osobe i njena sklonost ka paralelnim vezama. S druge strane, netko tko će vam biti zanimljiv sugovornik, ali će djelovati pomalo stidljivo i povučeno, krije u sebi kvalitete koji vam odgovaraju.

Nešto starije Djevice će ostvariti kontakt s osobom koja ih duže vrijeme privlači, a s kojom su se nekoliko puta neuspješno pokušavale zbližiti. Ovoga puta ćete imati otvorena vrata i iskoristite pruženu šansu. Veza je moguća do kraja mjeseca.

Više pročitajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.