Mario Petreković i Andrea Andrassy u javnom ‘ratu’, teške riječi pale na Instagramu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy na svojem je Instagram profilu dignula mnogo prašine objavom fotografije s Mariom Petrekovićem. Ništa ne bi bilo čudno u vezi fotke s kolegom da popularna komićarka u opis nije napisala pravo malo ‘štivo’ upućeno Petrekoviću.

“Nisam jako dugo u ovom poslu, par godina, a jedna od stvari koja me najviše nervira je onaj lažni osmijeh osobe koju sretneš na eventu pa ti kaže EEEEEEEEJ DRAGAAAA iako znaš da okreće očima kad te vidi. I prođeš, pozdraviš, ne da ti se stat i reć: “E, znam kaj pričaš o meni, ajmo se samo prestat pozdravljat, svima će bit lakše.” Dosta mi je tih fejk pozdrava i glumatanja“, napisala je bijesno Andrassy.

“Nema smisla, treba napravit rez. @mario_petrekovic, kad već imaš sve one lijepe stvari za reć o meni jer misliš da mi ih nitko neće prenijet, ajmo se prestat pozdravljat. No hard feelings, al ajmo”, nastavila je pred publikom od čak 143 tisuće pratitelja.

Popularni voditelj i glumac nije joj ostao dužan, a ekspresno joj je odgovorio na svom profilu.

“Ajmo se prestat lagat, ajmoooo. Nikad nisam izrekao ništa što nisam i mislio pa je tako i u tvom slučju. Sve što sam rekao nije išlo tebe u privatnom, nego u poslovnom smislu i mozda je prije napada potrebno početi od sebe i svog praga… osim toga moj broj znaš. Stojim iza svake svoje izgovorene riječi, a ne s njima iza nečijih leđa. S ljubavlju, Mario”, stajalo je u njegovom odgovoru.

Povod njihovoj svađi za sada nije poznat, ali vrlo vjerojatno će ‘isplivati’ na društvenoj mreži, piše tabloid.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: