Mesa će biti čak i u desertu

Maja priprema veliko iznenađenje za goste: ‘Predjelo će morati sami ispeći, kod mene apsolutno ništa nije klasično’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prvi put u kulinarskom showu ‘Večera za 5 na selu’ gosti će trebati sami ispeći meso koje će im domaćica poslužiti za predjelo, a mesa će biti čak i u desertu.

Nastavnica matematike, poduzetnica i bivša misica Maja Curavić večeras će ugostiti ekipu showa ‘Večera za 5 na selu’ u svom domu u Brodarici pokraj Šibenika.

Maja se, uz ostalo, bavi i prodajom mesa pa će na svojoj večeri ekipi pokazati koliko se razumije u njegovu pripremu. Za tu prigodu osmislila je i prikladan mesni jelovnik, a mesa će biti od predjela do deserta! No to nije jedino iznenađenje u večeri.

– Ja ću napraviti samo prilog, a predjelo će morati sami napraviti. Neću puno govoriti jer će i oni sami biti iznenađeni kad pred njih stavim sirovi komad mesa i roštilj. Morat će sami grilati! Kod mene apsolutno ništa klasično večeras! – najavljuje domaćica Maja koja će večeru poslužiti u ležernom stilu na lounge terasi.

Hoće li se Majini noviteti svidjeti gostima koji vole tradiciju i kako će ocijeniti njezina jela – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u.


Pratite nas i na društvenim mrežama: