Zapisano u zvijezdama

Koje su najbolje, a koje najgore svekrve po horoskopu?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Hoće li odnos sa svekrvom biti idiličan ili će biti čestih svađa ovisi o tome koliko su dvije glavne protagonistice međusobno kompatibilne – neke kliknu od početka, drugima treba neko vrijeme da smire strasti, a treće nikad ne zakopaju ratne sjekire. No, ako je vjerovati horoskopu, dok žene rođene u nekim znakovima naprosto imaju potencijal da budu dobre svekrve, nekoliko je znakova po tom pitanju na veoma zlom glasu.

Jarac

Ova svekrva je čisto zlato! Ako je tvoja svekrva rođena u znaku Jarca, prava si sretnica. Ove su žene mame koje bi za svoju djecu napravile sve – njihova im je sreća uvijek na prvom mjestu. Svekrva Jarčica svoju će snahu tretirati kao rođenu kćer – kupovat će joj darove i obasipati je pažnjom, ali u mjeri u kojoj to snahi odgovara. Svekrva u ovom zemljanom znaku nikad neće prijeći granicu i biti naporna. Po potrebi, bit će brutalno iskrena i uvijek će se truditi svoju djecu vratiti na pravi put.

Blizanci

Ako je tvoja svekrva Blizanac po horoskopu znaj da se na nju uvijek možeš pouzdati. Ona je tu za tebe i želi ti pomoći kad god ti je pomoć potrebna. Osim što će postati čvrsta stijena u tvom životu, bit će ti i dobra prijateljica s kojom ćeš moći iskreno razgovarati, ali se i dobro zabavljati. U svakom slučaju, svekrva kakvu samo možeš poželjeti.

Ovan

Ovnica kao majka vodi se idejom da djeca, kad odrastu, trebaju imati svoj vlastiti život. Kao svekrva neće se nikad miješati u vaše odluke, u potpunosti će vam prepustiti kormilo. Ovnica je definitivno najcool svekrva Zodijaka koja svađe i konflikte nikad ne servira za svojim stolom.


Pratite nas i na društvenim mrežama: