Kandidate nije baš oduševila večera Mile Perkova: ‘Od čovjeka s mora očekivali smo morski meni jer je Tribunj grad ribara’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ekipa ‘Večere za 5 na selu’ u utorak je bila u Tribunja, gdje ih čekao kandidat Mile Perkov. Taj bivši policijski inspektor, koji je značku zamijenio mikrofonom, pokušao je pripremiti ukusnije delicije od jučerašnje kuharice Duške Zaninović, čija je večera bila gotovo savršena pa je zaradila visokih 37 bodova.

Premda su ostali kandidati pretpostavljali kako će im Mile pripremiti ribu, on se ipak odlučio za meso  i njegov se jelovnik sastojao od predjela naziva Tribunjska gužva u A-molu, glavnog jela Tribunjski Herkules te deserta Tribunjska simfonija u C-duru. Kad su došli gosti, razveselili su domaćina darovima, a potom nazdravili aperitivom – maraštinom te pojeli koju smokvu.

– Baš je bio opušten, nisam vidjela da je imao tremu – komentirala je Duška.

Uskoro su gosti počeli s predjelom, a Nataša je odmah komentirala:

– Što nam je to za predjelo? Nigdje nije pisala paprika!.

Naposljetku su gosti zaključili kako su pogrešno pretpostavili što će biti za predjelo.

– Ne mogu reći da sam bila razočarana, ali sam od čovjeka s mora očekivala morski meni jer je Tribunj grad ribara- rekla je Duška.

Domaćin je potom poslužio glavno jelo koje su svi iščekivali.

– Da sam se barem rodila kao muško – komentirala je Nataša kad je vidjela da je Mile donio biftek, a Maja je odmah naglasila kako je dobro ispečen. No Milan nije tako mislio.

– Bio je presuh i nedovoljno priloga koji bi trebali biti uz njega – rekao je tražeći domaćina kruh, a Nataša je poželjela još malo papra. A imala je komentar i na odjeću domaćina.

– Mile se obukao u bijelu košulju iako bih voljela da se obukao u Herkulesa – kako je i nazvao glavno jelo – rekla je, a poslije mu je pomogla skinuti košulju.

– Morali smo ga malo otkopčati da prodiše – rekla je Nataša, a Duška dodala: ‘Napravili smo mu uslugu jer mu je bilo vruće.’

Nakon zanimljivog razgovora uz glavno jelo Mile je poslužio desert.

– Sporan mi je bio preljev jer se sve rastopilo, ali sam kolač mi je bio odličan – rekla je Duška, a i ostalim natjecateljima se svidio. Kad su se lijepo najeli, Mile je zasvirao na gitari, pratnja mu je bila harmonika, a potom su svi zapjevali.

Milan je dao ocjenu sedam jer mu se nije svidjelo glavno jelo, Duška se odlučila za ocjenu osam jer joj je biftek bio prežilav, a ni šlag na kolaču ju nije oduševio. Nataša je dala ocjenu devet samo zato što je očekivala morsku deliciju, a Maja je dala ocjenu osam jer biftek nije bio odležan.

Hoće li sljedeća domaćica Maja pokazati kako se vrhunski priprema meso ili će napokon doći red na riblji meni – ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa ‘Večera za 5 na selu’ od 20 sati na RTL-u!


Pratite nas i na društvenim mrežama: