Naslovnica SCENOSKOP LIFESTYLE Kad Strijelci zavole: Zašto su osobe u ovom znaku (ne)savršeni partneri?
Horoskop

Kad Strijelci zavole: Zašto su osobe u ovom znaku (ne)savršeni partneri?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Strijelcima ponekad treba jako puno vremena da se u potpunosti predaju osobi s kojom su u vezi i pomalo se boje intimnosti. Upravo zato mogu nenamjerno ostaviti dojam nezainteresiranosti ili se činiti neuhvatljivima.

Zapravo teško ulaze u ozbiljnu vezu s nekim koga prije toga nisu poznavali i najbolje funkcioniraju u vezama koje se rode iz prijateljstva.

Na početku mogu biti pomalo distancirani, ali u trenutku kada se prepuste više nemaju kočnica. Strijelci traže partnere s kojima će moći živjeti uzbudljiv, aktivan i brz život. Ovaj znak ne može dugo izdržati na istom mjestu, potrebne su im životne avanture, putovanja koja im otvaraju nove vidike i kroz koja neprestano uče i rade na sebi, piše Zadovoljna

Strijelci su zavodnici i kada vas požele osvojiti, ništa ih u tome neće spriječiti. Vrlo su intenzivni i pažljivi, otvoreno i bez zadrške razgovarat će s vama o budućnosti i zato je vrlo lako zaljubiti se u njih jer vam odmah daju do znanja da su za vas stvorili mjesto u svom životu.

 

Naravno, ta razina otvorenosti dolazi tek u trenutku kada su potpuno sigurni u svoje osjećaje prema vama.

Vole pažnju i ako osjete da ih zanemarujete, skloni su povremenom isključivanju. Impulzivni su i spontani u svim životnim aspektima, pa tako i u ljubavi.

Kao zagovornici osobne slobode i neovisnosti, strijelci ne vole ljubomoru i posesivnost. Zanimljivo je kako nisu skloni nikakvim igrama i ne vole varati, ali s druge strane istraživanja su pokazala kako su upravo oni znak koji najčešće vara.

Međutim, ne rade to iz požude i neozbiljnosti. Tek kada shvate da su zanemareni i da ih se ne poštuje, strijelci počinju razmišljati o tome postoji li za njih netko bolji i tako sami sebi otvore put prema nevjeri.


Pratite nas i na društvenim mrežama: