Još bolji vikend u Kuglani: Petak je za Disko R Party, subota za Planet Mangan i M.O.R.T.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nije prošlo dugo od otvorenja, a caffe night bar Kuglana na Šubićevcu, u Šibeniku, može se pohvaliti da je u roku postao neizostavni dio vikend izlaska bilo da se radi o petku ili suboti. Pokazalo se to na prošlotjednom primjeru kada su koncert u Kuglani održali splitski Dječaci što je ujedno podiglo očekivanja publike, a priznat će to i urednik glazbenog programa, Igor Bergam.
-Lagano smo postigli kontinuitet vikenda pa tako petkom imamo DJ program, subotom idu live svirke. Tako je zamišljen i ovaj vikend. Petak je rezerviran za još jedan Disko R party koji radimo jednom mjesečno – objašnjava Bergam. Osim, Disko R Partyja, najavljuje i subotnji koncert trenutačnog hit benda M.O.R.T.
igor bergam3
Glazbeni repertoar sutra navečer potpisuje DJ Basler, a kako doznajemo, bit će tu svega od diska, MTV hitova, domaće alternative do d’n’b.
-Znači, plesanje i zabava su garantirani kao na svakom Disko R Partyju dosad – reći će Bergam, a mi ćemo dodati da je ulaz u Kuglanu u petak navečer besplatan, za razliku od subote kada će cijena ulaznice iznositi svega dvadeset i pet kuna. Nakon što su koncertom zagrebačko – splitskog hip hop sastava Dječaci oduševili publiku, više nema povratka natrag. Očekivanja su veća, a Kuglana, vjerujte, neće razočarati.
-Koncert Dječaka stvarno je masu visoko podigao ljestvicu onog što moramo raditi u Kuglani, ali drago nam je zbog toga jer i možemo samo bolje. Nastavamo s dovođenjem trenutačno najpopularnijih bendova u državi iz tog alter miljea pa je ova subota rezervirana za M.O.R.T. Trenutačno najveću rock senzaciju u Hrvatskoj – najavljuje Bergam, te nastavlja:
-To su ljudi iz Sinja koji su se polako, ali kvalitetno godinama probijali od demo benda do najvećeg iznenađenja godine kako im tepaju novinari. Izdali su album za label Croatia Records s kojeg su već izbacili četiri popularna singla praćena video spotovima koje je publika odlično prihvatila pa je bend ‘bukiran’ svaki vikend do kraja prvog mjeseca iduće godine, ali uspio sam ih nekako dovesti u Šibenik – govori Bergam kojemu je pošlo za rukom dovesti ‘prebukirani’ bend u Krešimirov grad na temelju prethodne suradnje kad su dečki svirali na Kulturaljci. Bio je to, ujedno, njihov prvi susret sa Šibenikom te prvo upoznavanje šibenske publike s bendom.
mort
– Sad su na vrhuncu. Imaju super žestoke pjesme, odličan su live bend u što se mogu uvjeriti svi koji dođu na koncert u subotu. Veselim se najaviti i predgrupu, domaće momke okupljene u Planet Mangan koji se isto tako lagano probijaju iz tog demo svijeta i koji zvuče sve bolje sa svakom novom pjesmom. Imat će nastup od 40-ak minuta kada će svirati sad već svima poznate lokalne hitove – otkriva Bergam.
Prvi tonovi pjesama poput ‘Izuj me iz cipela ili ‘Koprive’ kao i njihove nove stvari s albuma koji je još uvijek u nastanku moći će se čuti već od 23 sata kada počinje program i petkom. Podsjećamo da je ulaznica za subotnji koncert M.O.R.T.-a 25,00 kuna, a tko ostane ispred, reći će Bergam, magarac.


Pratite nas i na društvenim mrežama: