'Christmas spirit'

Ivana Slavica Vunić već 10 godina sinonim je za poseban nakit, a ovaj Božić ona i Antonija Sandrić predstavile su čarobnu pričuFoto: Sanja Lydia Kulušić
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ivana Slavica Vunić ime je koje svaka žena koja voli poseban komad nakita zna, a ova svestrana dizajnerica predstavila je božićnu kolekciju nakita ‘Christmas spirit’ čije je zaštitno lice prelijepa Antonija Sandrić.

Ivana i Antonija surađivale su na brojnim kampanjama, a ova posljednja snimljena je u bajkovitom božićnom ambijentu fotografkinje Sanje Lydije Kulušić. Iako je ova godina po svim kriterijima čudna i teška, božićni duh ipak živi, a dokaz je i Ivanina kolekcija nakita.

– Kako samo ime kaže, ovo je limitirana, božićna kolekcija nastala kao znak i simbolika Božića, svjetla i nade, odnosno simbolike koju blagdani pred nama donose, a posebno mjesto u kolekciji nose crveno-zlatni komadi nakita. Njihova posebna karakteristika se temelji na crvenoj boji, boji Božića, kao i zlatnoj. Jedan od sveta tri kralja donio je zlato na poklon malom Isusu, a zlatna ujedno simbolizira i betlehemsku zvijezdu koju su tri kralja slijedila na putu do Betlehema – objašnjava nam Ivana.

Brand uskoro slavi 10 godina postojanja, a Ivana u svoje kolekcije uvijek utka posebne emocije i priče.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.