Šibenska dizajnerica nakita

Ivana Slavica Vunić ‘dobra je vila’ koja će dvjema sretnicama omogućiti da dožive pravu bajku i postanu princezeFoto: Sanja Lydia Kulušić
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Biti i osjećati se kao princeza, san je gotovo svake djevojke. Većina je u djetinjstvu čitala bajke o princezama, kraljevićima i čarobnim balovima, a gotovo da i nema djevojčice koja barem jednom nije poželjela biti princeza. Nosile su se kroz djetinjstvo improvizirane krune koje su kroz dječje oči bile sjajnije od najsjanijeg dijamanta, a neke žene će upravo ovu nedjelju imati priliku proživjeti svoju bajku i na glavu staviti pravu pravcatu krunu.

Finale izbora za Najljepšu mamu Hrvatske održat će se u nedjelju u Šibeniku, a i ove godine dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić bit će ‘dobra vila’ koja će dvije dame pretvoriti u prave pravcate princeze.

– Od samog početka izbora sam dizajnerica unikatnih kruna. Prvu godinu direktorica organizacije je točno imala nacrt što i kako da napravim, a kad je vidjela da je rezultat izrade bio iznad očekivanja, ostale godine mi je prepustila da sama dizajniram krune, odnosno sve je prepustila meni. Biti i osjećati se kao princeza, san je gotovo svake djevojke. Izbori ljepote mjesto su gdje se takve želje ostvaruju i gdje se osim ljepote koja je očita, stvaraju prijateljstva i skupljaju nezaboravne uspomene. Ono što uvijek plijeni posebnu pažnju trenutak je proglašenja i sama krunidba. Svaka princeza svojom pobjedom zaslužuje krunu koja će simbolično zaokružiti cijelu priču i koju će pobjednica ponosno nositi. Upravo je kruna oduvijek bila i je simbol vladarske moći i časti, predstavlja nešto uzvišeno i veličanstveno. Za ovogodišnje natjecanje pripala mi je čast izraditi krune i to čak četvrtu godinu zaredom – priča nam Ivana.

Ove godine odlučila se na izradu dvije različite krune za dvije kategorije, onu  od 23 do 39 godina i Dijamant kategorija od 40 do 53 godine. Jedna kruna je zlatna, a druga je biserno kristalna, otkriva nam.

– Nositi svečane toalete koje zaustavljaju dah i biti Pepeljuga barem jednu večer, poseban je doživljaj i bajka koja se može ostvariti. Meni je drago što moju biti dio te priče, pretvoriti žene u prave pravcate princeze i omogućiti im da osjete čaroliju bajke – kaže za kraj.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: