Itekako je moguće: Svađe partnera tijekom blagdana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Da, blagdanske svađe postoje i dogode se mnogi parovima upravo u vrijeme Božića.

Sve počinje s kupovanje poklona. Jedna osoba u vezi je razumna i želja joj je na simboličan način darivati članove obitelj, a druga bi se rasipala jer želi iznenaditi drage osobe lijepim poklonima bez obzira na cijenu.
Sređivanje kuće kako bi sve izgledalo savršeno, zahtjeva raspodjelu kućanskih poslova. Bez pomoći partnera, ženama je ovo razdoblje godine poprilično stresno jer su preopterećene.
Sljedeći problem koji može dovesti do nervoze je ukrašavanje kuće i kićenje drvca. Netko voli jednostavnost, netko raskoš. I ako su ove dvije suprotnosti u vezi, dolazi do razlike u mišljenju kako trebaju izgledati Božićne dekoracije. Koju boju kuglica izabrati? Staviti girlandu ili ne? Kićenje može biti strašno stresno…
Uobičajeno je za blagdane posjećivati obitelj, a to za nekoga znači prisilno druženje s određenim osobama, piše Cafe.hr. Mnoge su osobe s kojima se ne slažemo, ali bi ih navodno trebali posjetiti eto baš za Božić. Pitanje je sada treba li stisnuti zube i ‘pregristi’ takva druženja!?

Pratite nas i na društvenim mrežama: