Djelotvorno!

Isprobajte ove petominutne vježbe za brazilsko podizanje stražnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Brazilski Butt Lift Plié
Minuta 00:00 – 01:00

Stanite s nogama nešto šire od širine ramena, ruke su sa strane, prsti okrenuti prema van. Uvucite zdjeličnu kost i zategnite mišiće stražnjice. Spustite se u plie – čučnite onoliko nisko koliko možete, ne dopuštajući koljenima da prijeđu preko vrhova nožnih prstiju. Istovremeno podignite ruke do visine ramena ispred tijela, s dlanovima prema dolje. Zadržite 2 sekunde, a zatim se vratite na početni položaj.Nakon 20 ponavljanja, pulsirajte na dnu čučnja 20 sekundi.

Brazilski Butt Lift Iskorak unatrag
Minuta 01:00 – 02:00

Stanite s nogama u širini ramena, prsti ispruženi naprijed. Čučnite dolje dok se koljena ne saviju pod 90 stupnjeva. Iskoračite lijevom nogom duboko unatrag, stavljajući desnu ruku uz desno bedro ili dodirujući tlo. Podignite lijevu ruku ispred lica, dlan okrenut prema van. Vratite se u početnu poziciju i ponovite, mijenjajući strane.

Brazilski Butt Lift eksplozivni iskorak
Minuta 02:00 – 03:00

Iskoračite naprijed lijevom nogom dok se koljeno ne savije pod 90 stupnjeva, ravno iznad gležnja, desno koljeno usmjereno prema tlu. Skočite gore, odgurujući se od tla s obje noge. Zamijenite noge u zraku, spustite se desnom nogom naprijed u iskoraku.
Nastavite, naizmjence mijenjajući noge, piše Žena.hr

Brazilski Butt Lift Bočni klizni čučanj s ručnikom
Minuta 03: 00 – 04:00

Stanite sa spojenim stopalima, s desnim stopalom na vrhu malog presavijenog ručnika, ruke su ispružene sa strane. Prebacivanjem težine na lijevu nogu, savijte lijevo koljeno na 45 do 90 stupnjeva dok polagano klizite desnom nogom na ručniku u stranu, onoliko koliko vam je ugodno, sve to dok brojite do 4. Polako kliznite desnu nogu natrag kako biste počeli brojati do 4 dok ispravljate lijevu nogu. Ponavljajte 30 sekundi; zatim zamijenite noge.

Brazilski Butt Lift čučanj s pružanjem unatrag
Minuta 04:00 – 05:00

Stanite s nogama u širini ramena, ruke sa strane. Spustite se unatrag u čučanj zadržavajući težinu na petama, a zatim podignite i ispružite desnu nogu ravno iza vas, držeći kukove usmjerene prema naprijed dok ispružujete ruke. Vratite se na početak i zamijenite strane.


Pratite nas i na društvenim mrežama: