Iskreni sanjari: Kakve su osobe koje nose imena Nikolina i Nikola?

FOTO Pixabay
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šestog dana mjeseca prosinca svoj imendan slave sve osobe s imenom Nikolina i Nikola. U nastavku saznajte više o tim imenima.

Ime Nikola i ženska izvedenica Nikolina dolaze od starog grčkog imena Nikolaos nastalog od riječi nike (pobjeda) i laos (narod).

Prema numerologiji, osobe koje nose to ime vrlo su staložene i posvećene gradnji svog života na čvrstim temeljima sazdanima od reda, rada i discipline. Cijene istinu, pravdu i ljude koji također žive u skladu s tim vrijednostima

Vrlo su praktične te znaju štedjeti. Zbog njihove fokusiranosti na red mnogi će ih proglasiti previše opreznima i konzervativnima, piše portal Zadovoljna

Nikoline i Nikole ne vole dramu. Privlači ih mirno i stabilno okruženje u kojem se osjećaju sigurno i u kojem mogu slijediti svoj put.

Njihove su slabosti odgađanje, odugovlačenje i oklijevanje. Ne vole promjene i odupiru im se, ali kada se napokon i uhvate ukoštac s njima, onda će učiniti sve kako bi što prije vratili stabilnost u svoj život.

Ne vole otkrivati svoje prave osjećaje i stavove, ali to im se često obija o glavu jer imaju osjećaj da ih nitko ne razumije, a to se događa upravo zbog toga što su ponekad tajnoviti.

Sanjaju duboku i istinsku ljubav, suživot s osobom koja će im biti vjerna.


Pratite nas i na društvenim mrežama: