Šibenčanka Helena Jakoliš organizira radionicu pripreme ‘zdrave i slasne blagdanske delicije’. Međutim, ova je radionica po nečemu posebna. Helena, naime, boluje od rijetke i komplicirane bolesti – celijakije, doživotne autoimune bolesti nepodnošenja glutena u prehranu, zbog koje je u potpunosti morala promijeniti prehranu, o čemu je Šibenski portal već pisao.
Ovu radionicu organizira za sve koji imaju problema s glutenom, mliječnim proizvodima, šećerom i aditivima.
– Sve što ste do sada probali zamijenit će vam zdrava verzija u kojoj ćete itekako uživati. Osim degustacije informirati ćemo se i o nutritivnim vrijednostima namirnica. Upoznajte novi svijet zdrave i slasne hrane bez imalo grižnje savjesti. Bogatstvo okusa svih sastojaka u vama će probuditi duh Božića te ispuniti vaša srca i donijeti pravo veselje.Na radionici ćemo pripremati hot chocolate ili gustu vruću čokoladu, aromatične medenjake, raffaello kuglice, rafaello tortu i jedno iznenađenje – pozvala je Helena.
Mjesta su ograničena na 12 polaznika. – Slijedi fina i nezaboravna zabava te uživanje u slasnim delikatesama bez glutena, mlijeka, jaja, rafiniranim šećera ni industrijskih dodataka. Od srca se veselim zajedničkom druženju s vama- kaže Helena i poziva sve zainteresirane da se za informacije o cijeni radionice jave na facebook inbox i e mail: h_pop2208@hotmail.com te broj mobitela 099 682 52 96.
Radionica se održava na Brodarici od 12. prosinca 2015., od 16 do 19:30 sati.