Dobar tek

Gotove za 15 minuta. Recept za slasne špagete koje mora probati svaki ljubitelj tjestenine



Foto: Ilustracija

Poznavateljima talijanske kuhinje ne treba previše objašnjavati što se krije iza naziva ‘spaghetti aglio olio e peperoncino’, piše Zadovoljna.hr.

Podrijetlom iz regije Kampanija, ovo jednostavno jelo osnova je tradicionalne talijanske kuhinje tog područja, ali s vremenom je postalo i svojevrsni sinonim za kompletnu talijansku kuhinju.

Sve što vam treba za izradu slavnog jela je tjestenina, češnjak, maslinovo ulje, malo začina i po želji sira. Tako jednostavno, a fino – ovo je recept koji svaki ljubitelj tjestenine mora isprobati barem jednom.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.