FOTO: Modni snajper Antonije Radić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

snajper1

Gradonačelnicu grada Vodica mogli smo već vidjeti u raznim modnim izdanjima, ali ovaj put je nadmašila samu sebe. Poslovno elegantna, haljina besprijekorno naglašava liniju tijela na način koji je primjeren prilici i funkciji koju osoba obnaša.
Biti poslovna uspješna žena, a pri tome držati i ostale konce u rukama, vrijedno je divljenja. Broj 1 ovotjednog modnog snajpera je pred vama!

snajper2
Političari ovaj tjedan diktiraju šibensku modu. Dama sa slike privukla je moju pozornost fantastičnom zelenom torbom koja se savršeno sjedinjuje sa zelenom maramom oko vrata. Ostali djelovi outfita elegantno prate zadani stil. Dožupan Smolić fino se stilski uklopio u sliku, a odjelo i kravata, oduvijek su bili moj odabir za muškarce u najboljim godinama.

snajper3

Ima li išta ljepše vidjeti od trudnice koja nosi osmjeh kao dio svog staylinga?! Elegancija je na visokom nivou, a boje su umjerene i ugodne su za oko. Izuzetan primjer kako se trenutno blagostanje života savršeno odrazilo na vizualni izgled. Besprijekorno!

snajper4

Obratite pozornost na muškarca na slici desno. Nit vodilja je svijetlo plava boja koja je odrađena točno s mjerom ukusa. Sjajno se provlači kroz cijelu priču, a obuća je kao šlag na torti. Zašto češće ne možemo uživati u ovakvim primjerima mlađih muškaraca iz našeg grada, nikada mi neće biti jasno. Zato smo tu da vas podsjetimo, da vaš vizualni identitet puno govori o vama.

snajper5

Dvije simpatične dame izmamile su zasluženo svoje mjesto u Top 5 ovotjednog snajpera. Traper je uvijek aktualan ako ga znate prilagoditi sebi, kao što je to ovdje učinjeno. Uzorak hlača druge dame sa slike je ‘Pariški šik’. Moderno, urbano, dnevno izdanje koje je poželjno i prihvatljivo za svačiji ormar!
Odlično!

FOTO: snajper Antonije Radić


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.