FOTO: Medicinski centar u Vodicama – više od zadovoljnog osmijeha

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Osnivač suvremenog Medicinskog centra u Vodicama je Dental centar Dubravica, jedan od vodećih dentalnih i implantoloških centara u regiji, ujedno i dobitnik Nagrade Šibensko-kninske županije zbog iznimnog doprinosa u razvoju zdravstvenog turizma i poduzetništva na području Grada Vodica i Šibensko-kninske županije.

U novouređenom medicinskom centru očekuje vas spoj vrhunskih zdravstvenih usluga na jednom mjestu uz najviše standarde zdravstvene njege zahvaljujući visoko educiranom i iskusnom liječničkom stručnom osoblju, vrhunskoj dijagnostičkoj i terapeutskoj opremi te “cleanroom” konceptu tehnologije čistog prostora s apsolutno čistim zrakom u trima operacijskim dvoranama koje se nalaze na prvom katu centra.

HO5A5914

Suvremeno uređeni prostori Medicinskog centra u Vodicama, pod okriljem moderne arhitekture, stvara ugodan i vedar ambijent za konzultacije i preglede u opuštenoj atmosferi te optimalnom ozračju za izvođenje operativnih zahvata, a vrhunska tehnologija uz iskusni liječnički tim (iz područja stomatologije, fizikalne medicine i rehabilitacije, oftalmologije, ginekologije, otorinolaringologije, UZV dijagnostike i psihoterapije) garantira klijentima optimalnu, sigurnu i stručnu uslugu.

HO5A5907

HO5A5802

Svojim nastupom, pristupačnošću i brigom o svakom pacijentu koji je na prvom mjestu uz poštivanje diskrecije, Medicinski centar u Vodicama postao je ustanova koju svatko kome je stalo do zdravlja te brze i pouzdane medicinske usluge, treba posjetiti.

U Medicinskom centru u Vodicama, osim poznatog Dental centra Dubravica, djeluju još i Poliklinika Korak za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Poliklinika i optika Ercegović, te Poliklinika Zeljak za ginekologiju, otorinolaringologiju, psihoterapiju i uzv dijagnostiku.

Osim navedenih poliklinika pružatelja medicinskih usluga, u prizemlju centra nalazi se i ljekarna te Sorriso studio za njegu tijela i kose uz istoimeni Caffe bar Sorriso.

HO5A5824

HO5A5819

Dental Centar Dubravica

Jedan od vodećih dentalnih centara u regiji, pružatelj cjelovitih stomatoloških usluga na jednom mjestu, od najjednostavnijih pa sve do implantoloških, oralno-kirurških i estetskih stomatoloških usluga. Raspolaže sa osam suvremeno opremljenih ordinacija, dijagnostičkim studijem i 3 operacijske dvorane s cleanroom tehnologijom.

_MG_8246

_MG_8235

Zubotehnički laboratorij opremljen je suvremenom tehnologijom za obavljanje svih vrsta radova (fiksni, mobilni i protetski) u skladu sa željama pacijenta. U radu se koriste najsuvremenije dijagnostičke, terapijske i laser tehnologije te visokokvalitetni materijali prema najvišim svjetskim standardima. Prihvatljive cijene i vrhunska stomatologija sasvim su realan spoj! Dugotrajna garancija za izvršene stomatološke usluge ujedno obvezuje da se pacijentima pruži trajna vrijednost uz najviši standard stomatološke dijagnostike i terapije, uz brojne pogodnosti plaćanja.

HO5A5637

HO5A5633

_MG_8291

Poliklinika Korak vodeća je hrvatska kuća u intervencijskoj dijagnostici, fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji bolnih stanja i poremećaja kralježnice i mišićno-koštanog sustava.

HO5A5842

HO5A5848

HO5A5879

Vođena je od dr. Ivana Grgureva prvog hrvatskog intervencijskog fizijatra s položenim europskim specijalističkim ispitom te jednog od suosnivača EPC klastera (EuroPainClinics) koji danas broji više od 10 neovisnih klinika diljem Europe. Osim visokoeduciranog i motiviranog fizioterapeutskog tima o našim klijentima vodimo brigu najsuvremenijim uređajima, rehabilitacijskim i fitness centrom.

HO5A5774

HO5A5903

HO5A5855

 

Moderna i skladno uređena Poliklinika Zeljak obuhvaća djelatnosti Ginekologije i porodništva, Otorinolaringologiju, Psihijatriju te Ultrazvučnu dijagnostiku. Zdravlje žene u našoj vrhunski opremljenoj ginekološkoj ordinaciji, na prvom je mjestu!

poliklinika zeljak4 net

Uz redovite i kompletne ginekološke preglede s papa testom, nudimo najbolje ultrazvučne preglede na GE Voluson E6 ultrazvuku. Već nakon šestog tjedna trudnoće moći ćete, uz 3D i 4D prikaz materišta te Hd Live ultrazvuk, doživjeti vizualizaciju i kristalno čisti prikaz vašeg nerođenog djeteta! Pregledi, savjetovanja i zahvati u Poliklinici Zeljak obavljaju se u unaprijed dogovorenim terminima. Dostupni smo na broju telefona: 022/247-030 te na mail adresi www.poliklinikazeljak.hr, a možete nas pratiti i na našoj službenoj facebook stranici.

poliklinika zeljak4

poliklinika zeljak18

Apsolutno personaliziran pristup svakom klijentu nije jedini adut Poliklinike i optike Ercegović, štoviše garantiramo našim klijentima zahvate izvođene vrhunskom opremom koje osobno obavlja dr. Ercegović sa svojim timom renomiranih suradnika.

HO5A5755

HO5A5654

HO5A5716

Dr. Ercegović je sa preko 30 godina radnog iskustva i s cca. 30.000 obavljenih – što manjih što većih – zahvata, zasigurno oftamološki lider naše županije. Pregledi i dijagnostika, ambulante operacije oka, estetski zahvati, liječenje , dakle cijela lepeza oftamoloških usluga, a poseban akcent stavljamo na ugradnju najkvalitetnijih multifoklanih leća renomiranih proizvođača svjetskog ranga za sve vrste korekcija. Zbog sigurnosti i viskog standarda svih operativnih zahvata koristimo isključivo jednokratne operacijske setove. Obratite nam se s povjerenjem.

HO5A5674

HO5A5719

HO5A5754

SPONZORIRANI ČLANAK


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.