FOTO: INSTAGRAMSKI DNEVNIK ŠIBENSKIH BLOGERICA: Evo što nose ove jeseni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kad nam u kratkim rukavima iznenada postane hladno, ne trebamo ni viriti u kalendar kako bi znali da nam je stigla jesen. No, varljive jesenske prilike trenutno muče mnoge Šibenčanke. Jutra su hladna, ali čim nas obasjaju prve sunčeve zrake, penju se i temperature. Stoga, još uvijek nije vrijeme da ljetne krpice spremimo u ormar da spavaju zimskim snom. Vrijeme je ovo idealno za kombiniranje ljetne i zimske odjeće, a šibenske blogerice koje znaju taj modni recept svoje kombinacije rado dijele sa svojim fanovima na Instagramu. U pitanju je, naime, slojevito oblačenje i to uglavnom u pastelnim, pravim jesenskim bojama. No, ne bježe ove cure sa stilom ni od šarenila.

U želji da vam u prvim danima jeseni ubrzamo frustrirajuće stajanje ispred ormara i premišljanje oko odjeće ‘za sutra’ , donosimo inspirativne jesenske kombinacije naših modnih favorita: Nevene Banić Bilan, Sandre Rak, Anđele Rončević i Renate Bastić.

Sandra Rak voli ružičasto-bijeli mix boja, a tmurne dane i, kako kaže, dosadnu kišu ‘razbija’ šarenilom i obveznim modnim dodacima poput torbi i šešira. Njene kombinacije su prilagođene , kako hladnim jutrima, tako i sunčanim popodnevima.

sandra rak pastel and jeans

sandra rak white and pink plus heels

sandra rak hat and boots

 

Dobra, lagana i, po mogućnosti, nepromočiva parka s velikom kapuljačom najdraža je jesenska krpica Nevene Banić Bilan, pogotovo kad zaboravite ponijeti kišobran što se njoj, zbog varljivih vremenskih prilika, često zna dogoditi. Outfit Nevena najviše voli ‘začiniti’ klasičnim hlačama visokog struka i košuljama s mašnom. Također, preporuča i midi haljine koje se mogu kombinirati i s tenisicama. Ove je sezone, tvrdi, došla ‘na svoje’ jer su geek chic, po šibenski štreberski modni detalji u punom zamahu.

nevena banić yellow heels

nevena insta

nevena banić pink bag

Renata Bastić rado kombinira različite stilove, nije joj nepoznanica kombinirati trenirku i štikle, a eksperimentirati s modom voli i njena kćerkica Paola. Baloneri su definitivno njihov omiljeni modni komad kad nastupi jesen, a idealan je jer ispod njega uvijek možeš nositi kratki rukav kad proviri sunce.

renata jesen

renata i paolica

Anđela Rončević svojim fanovima redovito poručuje da budu hrabre što se odijevanja tiče, a pogotovo kad je u pitanju jesen. Kombinacije se najbolje osvježe velikim šeširom, ali i jednostavni outfiti mogu privući pažnju, kao i ono najvažnije – učiniti da se osjećate udobno. Manje je nekad zaista više – kaže Anđela.

anđela rončević black hatanđela outfit for school

 

 

anđela rončević jeans casual jacketL

…i neka sad netko kaže da Šibenčanke nemaju stila! Lajk za Nevenu, Sandru, Anđelu i Renatu!

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: