Uskoro ostatak programa

Dva velika imena stižu na koncertno finale ‘Kulturaljke’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ekipa Kulturaljke najavila je danas dio programa kojeg sprema za svoj veliki jubilej koji će se održati kroz ožujak i travanj na više lokacija u Šibeniku. Najavljeno je tradicionalno koncertno finale koje će biti 11. travnja uz Vojka V i Let 3.

– Vojko V i Let 3 trenutno su u samom vrhu hrvatske glazbene scene, a uz njih nastupit će i još neka kul imena koja za sada nećemo otkrivati – poručuju organizatori.

Let 3 je na sceni više od 30 godina, a njihov perfektni izvođački nivo te dramaturška i stilska dorađenost koncerata čini unikatni spoj ne samo u regiji već i šire. U bogatoj stvaralačkoj karijeri snimili su deset studijskih albuma, a na Kulturaljci će uživo svirati svoj trenutno aktualni materijal ‘Angela Merkel sere’, kao i ostale hitove iz presjeka diskografije.

Krajem siječnja javnosti je predstavljena obrada mitske pjesme ‘Sam u vodi’ s kultnog prvog albuma benda koju su otpjevali s legendarnom Terezom Kesovijom i tako najavili nadolazeći novi album. Riječani u Šibeniku nisu nastupali punih pet godina, a zadnji put su bili 2015. na petom izdanju Regius Festivala.

Hrvatska scena je u potpunosti prodrmana instantnim hitom ‘Zovi .čovika’ Andrije Vujevića aka Vojka V koji danas broji više od 4 i pol milijuna pregleda.

Veličina njegovog uspjeha ne mjeri se samo rasprodanim koncertima po cijeloj regiji, nastupima po najvećim festivalima i Porinima već i po tome što su fraze njegovih pjesama ušle u svakodnevni govor Hrvata.

Od tada možemo čuti i staro i mlado kako citiraju ‘Kako to’ i ‘Ne može’ od kojih je ovaj potonji njegov najuspješniji singl do sad s 5,4 milijuna pregleda. U Šibeniku će izvesti i novu pjesmu ‘Moja lipa’ koju je izbacio krajem prošle godine, a tko zna što još sprema do Kulturaljke.

Koncertni program Kulturaljke do danas odvijao se na četiri različite lokacije u Šibeniku koje su za tu potrebu bile prenamijenjene iz derutnih prostora u koncertne dvorane (bivši hotel Krka, bivša tvornica TEF, bivša vojarna Bribirskih knezova, šibenski Importanne).  Organizatori poručuju kako će detalji o novom prostoru biti objavljeni uskoro.

Prodaja ulaznica kreće od danas preko Entrio online sustava i prodajnih mjesta u cijeloj Hrvatskoj. Cijene su podijeljene u tri kategorije – Ranograbilice po 60 kuna, pretprodaja po 80 kuna, te na dan koncerta po 100 kuna.


Pratite nas i na društvenim mrežama: