Spektakl u Šibeniku

Drugi gost Project Vojarna Open Air-a je Fatima Hajji!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ekipa Project Vojarne po drugi put dovodi u goste španjolsku ljepoticu Fatimu Hajji. Prošle godine je nastupala na podprojektu pod nazivom Hangar 303 i napravila fantastičnu atmosferu na oduševljenje cijele publike.

Fatima Hajji je rođena 1982. u Salamanci, ova dama za DJ pult stala je sad već davne 1998.

Iznimna tehnička vještina te moćni i žestoki techno na visokim okretajima u kombinaciji s njenim egzotičnim arapskim podrijetlom glavne su karakteristike ove techno dive. Nakon što se u prvoj etapi karijere dokazala kao izvrstan DJ, uslijedio je naporan rad u studiju te uspješni producentski radovi izdani na velikim svjetskim etiketama.

Od ovog trenutka je pušten u prodaju i drugi kontigent ulaznica po cijeni od 100 kuna na svim mjestima Adriaticket.com. Broj ulaznica drugog kontigenta je ograničen. Preporučuje se ulaznicu kupiti online u slučaju da želite povrat novca ako dođe do mjenjanja datuma eventa jer ćete tim načinom brže doći do povrata. Za sve vas koji želite kupiti fizički, možete naći sebi najbliže predprodajno mjesto na ovom linku, https://adriaticket.com/Locations

Link za online kupovinu: https://adriaticket.com/event/4792-project-vojarna-open-air-2021

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: