David Morales slavi 15 godina house eksplozije u primoštenskoj Aurori

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kralj house glazbe , dobitnk prestižnog Grammy-a, i jedan od  najpozntaijih remixera i producenta David Morales, u srcu ljetne sezone sve posjetioce kako i sam kaže njegovog omiljenog kluba na našoj obali- primoštenskoj Aurori,  počastit će velikim slavljeničkim partijem na mjestu gdje je i počeo njegov pohod po hrvatskim klubovma.  Njegovom zaslugom klub je dobio posebno mjesto na karti Europe, a i sam je Morales nekoliko puta istaknuo da mu je Hrvatska zemlja “broj 1” kad su u pitanju njegovi europski nastupi. Hrvatskoj publici već su poznati dočeci zore uz Moralesa, a upravo najupečatljiviji nastupi dogodili su se baš u Aurori. Aurora i Morales se vole, nakon višesatnih setova publika i danas pamti “Izlazak sunca uz Moralesa”! Tulumarilo se do zore, a Morales se svojom vještinom pobrinuo da atmosfera niti u jednom trenutku ne splasne. Pred krcatim klubom pokazao je što sve može napraviti za pultom, a ove godine svi koji su propustili ove nezaoboravne nastupe do sitnih sati imati će priliku da dožive pravu house eksploziju kakvu to samo zna napraviti legendarni David Morales!

morales

 

Vatrena Niki Belucci zagrijat će atmosferu za nastup Moralesa

Kao uvod u nastup Davida Moralesa u Aurori će 30.7.2015 nastupiti popularna mađarska DJ-ica, Niki Belucci. Atratktivna Niki Belucci redovita je gošća mnogih hrvatskih klubova, a zbog svoje karizme I autentičnog nastupa pun je pogodak za dobar provod. Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci, te jedna od rijetkih koju slušaju i kluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj. Njen talent, tehnička preciznost, te naravno šarm još na početku njene karijere počeli su osvajati publiku manjih klubova, a potom i globalno. Njena profesionalna karijera DJane bila je u punom usponu, a njena izdržljivost i dobra ćud omogućili su joj da samo u prvoj godini sviranja odradi čak nevjerojatnih 160 nastupa.

niki
Danas jedna od najpoznatijih ženskih DJ-ica, svakim novim nastupom uvjek prenosi energiju i osigura dobru zabavu, pa nije ni čudo da je već godinama tražena gošća i u Hrvatskoj.

 

Karte po cijeni 60kn nabavite na ulazu kluba Aurora.

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: