Poslušajte pjesmu

‘Dao sam ti dušu’: Hrvatski pjevač iz Švicarske Darko Capo obradio veliki hit Alena Slavice

Privatni album/Fenix-magazin.de

Hrvatski pjevač u Švicarskoj Darko Capo snimio je obradu pjesme ‘Dao sam ti dušu’. Riječ je o velikom hitu šibenskog pjevača Alena Slavice koji već godinama živi u Los Angelesu.

‘Dao sam ti dušu’ je Alenova pjesma s istoimenog albuma s kojim je pjevač postigao najveći uspjeh jer je album dosegao platinastu nakladu.

Oko obrade pjesme angažirao se i poznati hrvatski glazbeni menadžer Zoran Škugor koji je za pjesmu angažirao producenta Yoad Nevu. Nevo je između ostalog radio sa svjetskim poznatim glazbenicima kao što su Bryan Adams, Pet Shop Boysi, SugarBabes, Moby, Sia itd.

Ideju o obradi pjesme Darko je dobio na jednom svom koncertu u Švicarskoj. Otpjevao je tu pjesmu i publika se oduševila, piše Fenix magazin.

–  Tada sam mu predložio da snimi tu obradu. Najprije sam kontaktirao Alena Slavicu koji živi u Americi i pitao ga bi li snimili duet i Alen  je jerekao da bi.  Međutim,  par dana kasnije mi je javio da je bolje da Capo sam snimi svoju verziju. Kako je Capo pjevao velike hitove iz 80-tih u 90-tih,  a publika odlično reagirala tada sam predložio Capi da se snimi cijeli album s obradama tih hitova a album je pri kraju. Pri kraju je snimanje dueta s jednom velikom zvijezdom. Na albumu će bit i autorska pjesma koju je skladao Tomo Bačurim Lima – otkrio je Škugor.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.