Možda se iznenadite

Četiri najstrastvenija znaka Zodijaka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

1. Škorpion

Škorpion je zasigurno najprivlačniji i najstrastveniji znak zodijaka. Ovaj tajnoviti znak otkriva svoje najskrivenije tajne samo svojim najbližima i najdražima. Ali kada zapalite vatru strasti u Škorpionu, budite sigurni da možete izdržati toliku toplinu!

Zbog sve te topline, misliti ćete da je Škorpion vatreni znak, ali on je zapravo vodeni znak. A to zapravo i ne iznenađuje, jer sa Škorpionom, morat ćete ili potonuti ili plivati, piše Atma

2. Ribe

Ribe su zaista najstidljivije u zodijaku. One žele znati da su voljene, obožavane i željene. One će sanjati o ljubavi s vama umjesto da vam je pokažu  tijekom dana.

Ribe su strastvene  u svojim osjećajima i kroz usmjeravanje svoje strasti u stvaralaštvo, u stanju su izraziti svoje osjećaje na opipljiv način. Većina Riba voli duboko, ali mnogi od njih nisu sasvim uvjereni da su vrijedni ljubavi.

3. Lav

Da, naravno da su središte svemira, ali oni i ne shvaćaju kako to nije uvijek fer. Lavovi su strastveni u  njihovim odnosima i s njihovim idejama.  Lavovi moraju imati sve najbolje, čak i njegov partner – vi, morate biti najbolji. Oni će zaokrenuti vaš svijet kako bi se osjećali važno, samo da bi bili s njima.

 

Vole sa strašću i entuzijazmom, ostavljajući vas u stalnoj potrebi i žudnji za većom dozom toga. Topli su i vjerni, ali mogu postati dominantni i zahtjevni kada je riječ o njihovim potrebama. Ako volite Lava, to vas stavlja u pokoran položaj u svakom trenutku. Većina Lavova su također i veliki avanturisti.

Ukoliko Lava želite dugoročno zadržati, omogućite mu da preuzme vodstvo i obećavamo da nećete biti razočarani.

 

4. Vaga

Diplomatski znak strasti – Vage su lijepa stvorenja koja vole ravnotežu. Oni vole davati, ali zbog svoje diplomatske naravi očekuju reciprocitet. Vage su strastvene u ljubavi, ali ne na zahtjevan ili agresivan način.

 

Ljubav s njima uključuje šetnje na plaži, večere uz svijeće, ljupke darove i koketne susrete koji hrane njihovu potrebu za romantikom i povezivanjem s drugima.

Ako želite imati miran, pun ljubavi, ali ne pretjerano ekspresivan odnos, Vaga je znak za vas.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.