Četiri grijeha koja niti jedna žena ne smije tolerirati

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ljubomoran je na vaše prijatelje i obitelj. Zapravo, na svakoga tko provodi vrijeme s vama, a nije on. Zna biti slatko kada vidimo da je naš frajer malčice ljubomoran na nekog našeg prijatelja, no kada vam on brani da se viđate s bilo kojom osobom tko nije on, stvari nisu nimalo slatke ni simpatične. Takvo ponašanje otkriva da imate posla s nezrelim, djetinjastim, manijakalnim i ljubomornim frajerom koji će vam opasno zagorčati život.

Ne dopušta vam da izlazite bez njega. Ne smijete izlaziti. Ne smijete se družiti sa svojim prijateljicama. Ne smijete se napiti bez njega. U principu, ne smijete jesti, živjeti ni disati osim ako on nije prisutan. Koliko god da ga volite, svatko zaslužuje svoje slobodno vrijeme. Vi trebate frajera, a ne nekoga tko će glumiti vašeg sijamskog brata blizanca.

On je taj čija će biti zadnja kada je vaša garderoba u pitanju. Ako svaki vaš izlazak završi svađom, ostajanjem kod kuće iz protesta ili situacijom da se vi pokunjite poput malenog psića, vašoj se vezi ne piše dobro. Shvaćamo da su frajeri ponekad zaštitnički nastrojeni, ljubomorni ili da vas vole vidjeti u određenim odjevnim kombinacijama, no zabrane nošenja određenih komada koje volite apsolutno su besmislene. Braneći vam bilo što, ne samo da vas nastoji kontrolirati, već guši vas kao osobu.

Postavlja vam ultimatume da birate između njega i svoje karijere. Ako ste se dočepali svog posla iz snova, a on se osjeća ugroženim ili mu se ne sviđa vaš uspjeh, vrijeme je da ozbiljno preispitate vašu vezu. Zaslužujete frajera koji će vam biti potpora u bilo čemu, a posebice u izboru karijere koja vas doista usrećuje, piše Cosmopolitan.


Pratite nas i na društvenim mrežama: