Čarobni ljetni solsticij nas uvodi u posebno razdoblje: Prevlast energije Raka, Lava i Djevice

Ljetni solsticij pristiže večeras u 23.44 sati i uvodi u prevlast energije Raka, Lava i Djevice. To je razdoblje za uživanje u posebnim odnosima u vašem životu, kao i za aktivnosti koje vam pružaju zadovoljstvo. Planirajte slavljeničku aktivnost za taj dan: neka to bude dan za pamćenje, kada ne smijete zaboraviti proslaviti život i zabaviti se.

Ljetni solsticij je vrijeme kada Sunce u prividnom gibanju oko Zemlje postigne najveću pozitivnu deklinaciju. On uvodi u prevlast energije znakova zodijaka: Raka, Lava i Djevice. Rak, Lav i Djevica će zaroniti u intenzivno sudjelovanje u životu – u uživanje u osjećaju koji je uključen u bliske odnose s drugima, piše Atma.hr.

Rak traži iskustvo brige, duboke ljubavi i podrške članova obitelji. Lav nas potiče da slijedimo naše srce i razvijamo odnose s onima koji potiču naš osjećaj ljubavi. Djevica nas potiče da činimo stvari kako bi pomogli onima koje volimo, kako bi imali lakši, sretniji život.

Sljedeća tri mjeseca prikladna su za druženje s bliskim osobama. To je razdoblje za uživanje u posebnim odnosima u vašem životu, kao i za rekreativne aktivnosti koje vam pružaju zadovoljstvo. Krenite na odmor, uživajte u omiljenom hobiju, otiđite u kino, igrajte igre! Vrijeme je da slavimo život i da uživamo u zadovoljstvu provođenja vremena s onima koji su nam bliski.

Tijekom ove sezone sjeme je zasađeno i još nije vrijeme za obavljanje žetve. To je faza prikladna za odmor – za opuštanje i uživanje u životu. Čak i na radnom mjestu, odvojite vrijeme za uživanje u vašim odnosima s kolegama.

Ljetni solsticij uvodi tromjesečno razdoblje za razumijevanje odnosa i povezivanje s ljudima na osobnoj razini.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.