Biličanka Biserka napustila Život na vagi: ‘Cilj mi je da budem zdrava mlada mama svojoj kćeri’

screenshot
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Biserka Mikulandra iz Bilica ovaj je tjedan sa svojom partnericom Josipom napustila show ‘Život na vagi’. Iako je pala ispod 100 kilograma tijekom showa, Biba i Josipa bile su par koji je završio ispod crvene linije.

– Ispadanje me nije iznenadilo jer me vani čekao moj pravi život i kći pa sam na to bila cijelo vrijeme spremna. Kad sam čula da idem kući, osjećaj je bio savršen jer sam jedva čekala vidjeti svoju kćer, da nadoknadimo sve ovo vrijeme što nismo bile skupa – objasnila je za RTL.

Biba, koja se s viškom kilograma borila još od trudnoće, napokon je zadovoljna svojim rezultatima.

– Moj cilj bio je pasti ispod 100 kilograma jer to nisam  imala 12 godina i jako se ponosim na sebe, rekla je zadovoljno te dodala da se ovog puta osjeća izvrsno i vjeruje da se neće vratiti na staro jer se njezini snovi ostvaruju.

Tijekom emisije prošla je brojne izazove, a od jednog je čak razmišljala i odustati.

– Josipa i ja smo zaradile kilogram viška na vagi u vatrogasnom izazovu, u startu sam bila svjesna odmah da ćemo ga dobiti i htjela sam odmah odustati, ali eto, zbog ekipe odradile smo to do kraja, objašnjava te dodaje kako ju je kći motivirala cijelo vrijeme.

Moj cilj zbog kojeg sam došla u show je bio da budem zdrava i mlada mama svojoj kćeri, kaže.

(Foto: Screenshot)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.