Big Brother se vraća, Antonija Blaće u ulozi voditeljice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Kroz  najnoviju sezonu, za koju produkcija naglašava da će biti najurnebesnija dosad, gledatelje će voditi voditeljski par Antonija Blaće i glazbenik  Đorđe  Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh, inače član popularnog srpskog benda Bad Copy. Ovaj voditeljski tandem ima dugu i zanimljivu povijest u ‘Big Brotheru’. Antonija od 2004. godine samouvjereno vlada ‘Big Brotherom’ što kao njezin stanar, što kao voditeljica, dok je Sky obilježio sezonu srpskog VIP ‘Big Brothera’ 2008. godine kada se upisao na listu nezgodnih sugovornika s kojima  nema šale jer ima britak jezik. Budući da oboje znaju situaciju u Kući, složili su se da stanarima neće biti lako te da se vesele što će se u Kući sresti nepoznati kandidati jer je Big Brother poznat po tome da odnepoznatih ljudi stvori zvijezde.

– Celebrity varijante nisu toliko zanimljive. Kod nas publika voli gledati neobične ljude više nego estradnjake – zaključila je Antonija i dodala.

– Vraćam se kući! Uskoro mi je deseta obljetnica što sam voditeljica i s Big Brotherom ću zaokružiti dekadu – zaključila je.

Sky je u svom stilu istaknuo da će stanari uspjeti ostati u Kući onoliko koliko steknu naklonost gledatelja, a to ovisi samo o njima.

– Oni ako su moroni, to je njihova stvar. Ako su carevi, e, onda super – rekao je.

‘Big Brother’ sprema brojna iznenađenja za kandidate, a audicije su tijekom ljeta održane u Skopju,  Zagrebu, Splitu, Rijeci, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Podgorici, Budvi, Sarajevu, Banja Luci i Beogradu.

Tko će od 15 tisuća prijavljenih ući u Big Brother kuću, gledajte uskoro na RTL Televiziji.

izvor.24sata

foto:rtl


Pratite nas i na društvenim mrežama: