Bez puno muke i sastojaka: Napravite svoj čips od tikvica s parmezanom

Pratite nas i na društvenim mrežama:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Umjesto da posegnete za kupovnim čipsom u kasne sate dok odmarate pred tv-om, napravite svoj čips od tikvica u kojem ćete uživati još i više. Osim što je brzo gotov i ne zahtjeva puno muke i sastojaka, nije ni kaloričan kao ‘običan’ čips, piše Pun kufer.

Sastojci:

2 srednje velike tikvice

3 jaja

130 grama krušnih mrvica

50 grama parmezana

Maslinovo ulje

Sol

Papar

Priprema:

Nasjeckajte tikvice na tanke kolutiće. Jaja razmutite, a sa strane pomiješajte krušne mrvice, parmezan te sol i papar.

Stavite malo maslinovog ulja na dno veće tave i namjestite na srednje jaku vatru. Tikvice stavite u jaja, pa potom u mješavinu krušnih mrvica i parmezana. Stavite peći dok ne dobiju zlatno smeđu boju s obje strane. Pospite s još parmezana.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.