Album donosi 12 pjesama

Bend Mayales sredinom lipnja na Tvrđavi Barone predstavlja novi album

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na šibensku tvrđavu Barone dolaze – Mayales, bend koji je nedavno izdao novi, četvrti studijski album Domovina koji s nestrpljenjem želi predstaviti publici uživo. Bend planira održati dva iznimna koncerta, 15.lipnja u zagrebačkoj Laubi i tri dana kasnije na  tvrđavi Barone.
Novi album Mayalesa – Domovina donosi 12 novih pjesama kojima su se Mayalesi filigranski bavili posljednjih godina pod budnim uhom Pavla Miholjevića i Jure Ferine, producentskog para s kojima nastavljaju suradnju započetu na Simbolu za sunce.
Od izlaska posljednjeg album, Simbol za sunce (2017), ova jedinstvena glazbena institucija fanatično je predstavljala svoju mnogoljudnu koncertnu inkarnaciju odnosno pjesme koje su neupitno obogatile hrvatsku kulturnu baštinu, baš kao što su i širile okvire čak nekoliko glazbenih žanrova posljednjih gotovo tri desetljeća postojanja.
Program je sufinanciran putem Natječaja ‘Jer svirati se mora’ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije, ulaznice možete nabaviti po cijeni od 80 kuna, a više detalja možete pronaći ovdje.

Pratite nas i na društvenim mrežama: