Antonija Blaće kao voditeljica u rujnu slavi desetljeće radnog staža

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Voditeljica X Factor Adria, Antonija Blaće, koju svake nedjelje gledamo na RTL-u, na televizijskoj je sceni već 10 godina. Točnije, ove godine, u rujnu, proslavit će 10. jubilarnu godišnjicu kao TV voditeljica RTL Televizije.

Zgodna voditeljica, koja je svoje prve televizijske korake započela u Big Brotheru, danas je jedna od najboljih voditeljica u Hrvatskoj, a njezine promjene imidža pratili smo svi skupa tijekom ovih godina.

antonija blace zoo 2

I dok su joj neki pripisivali trudnoće zbog nekoliko kilograma viška, čudili se kada bi se u par mjeseci ‘stesala’ pa je kitili lovorikama, Tonka je ipak najviše prepoznatljiva po svom zaraznom osmijehu i posebnom stilu vođenja popularnih TV formata. Za sebe kaže da se nije puno promijenila, a sa smiješkom se prisjeća svojih početaka komentirajući fotografije svih ‘faza’ koje je prošla.

”Neee, ne vjerujem da je 10 godina prošlo, proletjelo je! Sjećam se svakog snimanja, svakog kandidata, ma kao da je bilo jučer. A kad vidim neke faze u kojima sam bila, nije mi jasno otkud ideja. Sad vidim, i potpuno je jasno, da je stilist legitimno zanimanje koje treba pošteno platiti. Inače, uvijek mi je najljepše u tom trenutku u kojem jesam pa mi se tako i sad čini da mi je sad najljepše”, iskrena je bila Tonka.

 

 

IZVOR:RTL


Pratite nas i na društvenim mrežama: