Savršen spoj

11 jakih ljubavnih kombinacija: Jarac i Bik se snažno privlače, a Lav i Strijelac puni su strasti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Veza Škorpiona i Raka je prožeta snažnim emocijama i strašću. Djevica i Bik se kroz godine jako povežu i razumiju čak i kad nitko ništa ne govori, a veza Ribe i Škorpiona je vrlo intuitivna.

1. Ovan i Vodenjak

Njihova veza prepuna je avanture jer oboje vole dinamičan i zanimljiv način života. Oboje imaju izražen avanturistički duh pa njihov odnos može biti vrlo uzbudljiv. Uvijek su raspoloženi za akciju i vrlo otvoreni za isprobati sve i svašta. Veza ova dva znaka često je jaka. Oni vole i žele biti zajedno, ali i razumiju kad jedna strana želi napraviti nešto sama – upravo zato ova kombinacija u ljubavi dugo traje.

2. Bik i Rak

U ovoj vezi partneri dobro razumiju jedno drugo. U stanju su se snažno povezati, i tjelesno i emocionalno i duhovno. Veza Bika i Raka s vremenom postaje sve snažnija.

3. Rak i Ribe

Radi se o dva vodena znaka kojima je kozmička povezanost izraženija nego kod drugih znakova. Oni su u stanju kao par fantastično se snalaziti u svakakvim situacijama. Kroz godine u vezi se jako dobro upoznaju i ponosni su na to. Osim toga, kao par su vrlo zabavni pa se mnogi priželjkuju naći u njihovom društvu.

4. Lav i Strijelac

Ovo su dva vrlo strastvena znaka pa je i njihov odnos takav. Oboje vole uživaju u ljubavi i životu punom parom. Međusobno se podupiru i jedno drugom služe kao inspiracija za rast i boljitak. Osom toga, spremni su odvojiti vrijeme kako bi pomogli dragim ljudima.

5. Djevica i Bik

Djevica i Bik se nevjerojatno dobro slažu i prilagođavaju jedno drugome. Oboje su zemljani znakovi, pošteni, iskreni i ozbiljni. Vole živjeti mirno i ležerno. Kroz godine se jako povežu i razumiju čak i kad nitko ništa ne govori.

6. Vaga i Blizanci

Ova dva znaka komuniciraju međusobno na sve moguće načine, ne samo verbalno, a temelj njihove veze leži na jakoj intelektualnoj povezanosti. Osim toga, skloni su duhovnim stvarima što katkad njihovu ljubav odvodi na neku višu razinu. Kao partneri poštuju jedno drugo, uživaju zajedno u skladnom i mirnom životu, a pritom se rado druže s drugim ljudima.

7. Škorpion i Rak

Veza ova dva znaka uglavnom je prožeta snažnim emocijama i strašću. Kad se jednom među njima rasplamsa ljubav, ostaju dugo zajedno, vjerni su jedno drugome i brižni. Imaju slične moralne vrijednosti što je još jedan veliki plus u njihovoj vezi.

8. Strijelac i Ovan

U ovoj se kombinaciji radi o vezi prožetoj intenzivnom strašću, što ih katkad dovodi do osjećaja kao da će eksplodirati. Povezuje ih jaka energija iz koje se gradi čvrst odnos. I Ovan i Strijelac imaju pomalo divlji karakter i prepuni su entuzijazma pa ljudi vole biti u njihovom društvu, a njima to odgovara.

9. Jarac i Bik

Ovi znakovi se znaju snažno privlačiti, poput magneta i komada željeza. Astrolozi ovu kombinaciju znaju nazivati ‘pravim primjerom srodnih duša’. Njihova veza je jaka, dugotrajna, prožeta divljenjem i poštovanjem jedno prema drugome. Oboje sanjare o beskrajnoj ljubavi i teže prema tome.

10. Vodenjak i Blizanci

Ovdje se radi o pripadnicima horoskopa koji su se u stanju duboko psihološki povezati u ljubavnoj vezi. Oni kao da telepatski komuniciraju jedno s drugim, kao da si čitaju misli i znaju što druga strana treba, želi ili ima namjeru reći. Njihov odnos drugima može djelovati pomalo mistično.

11. Ribe i Škorpion

U ovoj kombinaciji radi se o izuzetno intuitivnom ljubavnom paru snažno povezanom na intelektualnoj razini. Oni žele maksimalno upoznati dušu svojeg partnera. Osim toga, vrlo su romantični, strastveni i jako se međusobno poštuju, prenosi 24sata.


Pratite nas i na društvenim mrežama: