U suradnji sa Šibenskim portalom

Zaželjeli ste se domaćih kolača? Slastičarna Tortessa pobrinut će se za desert na vašem blagdanskom stolu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ako ste se u ovim gorkim vremenima zaželjeli slastica,Tortessa priprema domaće kolače i torte, a zbog novih epidemioloških uvjeta slastičarna Tortessa će vam kolač, kvalitetnu Illy kavu ili Dammann čaj spremiti za ‘to go’.

Ovog puta, u suradnji sa Šibenski portalom, Tortessa vam poklanja jednu tortu te dva puta po kilogram domaćih kolača, a sve što i trebate napraviti je podijeliti objavu na svom Facebooku i u komentar ispod naš objave na portalu nam napisati kako izgleda pripremanje kolača za blagdane u vašoj kući. Nagradit ćemo tri najzanimljivija komentara.

Inače, Vesna Mrdeža svoje slastice radi tradicionalno, bez aditiva, te su joj u svakodnevnoj ponudi isključivo svježi kolači i torte. Ukoliko još uvijek ne znate koje kolače pripremati za nadolazeće blagdane ili niste baš spretni u kuhinji, nazovite Vesnu koja će vam pripremiti sve što poželite. Tortessa se nalazi na Baldekinu u Ulici Stjepana Radića 42b pored spomenika Draženu Petroviću, a detalje dogovorite na 095 5969 570.

*nagradna igra traje do 18. prosinca u podne, kada ćemo izabrati tri sretna dobitnika (jedan dobitnik osvaja tortu, drugi kilogram kolača i treći kilogram kolača)

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: